Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το επίσημο ντεμπούτο του έκανε το νέο μοντέλο της Saleen, με την ονομασία S1.

Η ισχύς παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που παράγει 457 ίππους και 474 Nm ροπής.

Πρεμιέρα για το Saleen S1

2.542 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2017)

Το επίσημο ντεμπούτο του έκανε το νέο μοντέλο της Saleen, με την ονομασία S1. Δείτε περισσότερα.

Πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες έκανε το Saleen S1. Το νέο σπορ μοντέλο διαθέτει έναν πολύ κομψό σχεδιασμό, με το αμάξωμά του να είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα.
 
Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου κυριαρχείται από μια προεξέχουσα μύτη, η οποία πλαισιώνεται από μεγάλες εισόδους αέρα και τριγωνικής σχεδίασης προβολείς LED. Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντά κανείς μια έντονα κεκλιμένη οροφή αλλά και τις μεγάλες ζάντες. Στο οπίσθιο μέρος έχει τη δυνατότητα να δει την αεροτομή, όπως και μια λεπτή λωρίδα LED, η οποία έχει τον ρόλο των φωτιστικών σωμάτων. Λίγο χαμηλότερα το S1 φέρει έναν αεροδυναμικό διαχύτη, στο κέντρο του οποίου φιλοξενούνται οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου έχουν τοποθετηθεί δύο διαφορετικής απόχρωσης δερμάτινες ταπετσαρίες, ενώ έχει εγκατασταθεί ένα τιμόνι τριών ακτινών, ένα ψηφιακό σύστημα οργάνων και ένα σύστημα ψυχαγωγίας.
 
Η ισχύς παρέχεται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων που παράγει 457 ίππους και 474 Nm ροπής, συνδεδεμένο με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο βάρους 1.218 κιλών, να επιταχύνει από στάση στα 96 χλμ./ώρα σε 3.5 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 289 χλμ. /ώρα.
 
Τέλος, η τιμή του Saleen S1 αναμένεται να ξεκινήσει από τις 100.000 δολάρια (84.500 ευρώ περίπου), με την εταιρεία να δέχεται ήδη παραγγελίες.  

ford
LEASING PICK UPS