Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό DeLorean Alpha5 με 483 χλμ. αυτονομία
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρεμιέρα για το ηλεκτρικό DeLorean Alpha5 με 483 χλμ. αυτονομία

5.153 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2022)

Η DeLorean επέστρεψε και επίσημα παρουσιάζοντας το Alpha5, το νέο της αμιγώς ηλεκτρικό coupe με πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω μιμούμενες τα φτερά των γλάρων!

Εμπνευσμένο από το DMC-12

Το εμβληματικό DMC-12 αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της DeLorean και σήμερα η αμερικανική φίρμα επέστρεψε όντας εμπνευσμένη από το προαναφερόμενο μοντέλο, παρουσιάζοντας με κάθε επισημότητα το νέο Alpha5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με πόρτες που ανοίγουν σαν φτερά γλάρου

Σχεδιαστικά, οι ογκώδεις πόρτες που ανοίγουν προς τα επάνω και οι πίσω γυάλινες περσίδες είναι ουσιαστικά τα μόνο στοιχεία που ενώνουν το Alpha5 με το DMC-12. Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό διαθέτει τεράστιους τροχούς και λεπτά φώτα μπροστά και πίσω. Το καμπυλωτό σώμα του φιλοξενεί τη θύρα φόρτισης στο μπροστινό φτερό της πλευράς του οδηγού, ενώ το δίχρωμο αμάξωμα θυμίζει το διάσημο DeLorean DMC που πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική τριλογία «Back to the Future».

Με οθόνη αφής και ψηφιακό πίνακα οργάνων

Στο εσωτερικό μία οθόνη αφής δεσπόζει στην «αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα, ενσωματώνοντας τα περισσότερα χειριστήρια για να ρυθμίζει ο οδηγός τα επιμέρους συστήματα. Από κει και πέρα παρών είναι ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα τιμόνι flat-bottomed.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS