Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου για το ηλεκτρικό Abarth 500

Πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου για το ηλεκτρικό Abarth 500

1.601 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2022)

Στις 22 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η ηλεκτρική εποχή για την Abarth, καθώς η ιταλική φίρμα θα αποκαλύψει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο!

Ξεκινάει η ηλεκτρική εποχή για την Abarth

Όντας μέλος της Stellantis, η Abarth βρίσκεται και αυτή σε πορεία εξηλεκτρισμού. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, όταν και η μάρκα θα παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που δε θα είναι άλλο από μία σκληροπυρηνική έκδοση με μπαταρία του 500.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δεν μπήκε σε λεπτομέρειες η Abarth

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο ηλεκτρικό Abarth δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο υποθέτουμε πως μιλάμε για ένα πιο ισχυρό μοντέλο από το ηλεκτρικό 500e των 118 ίππων και των 220 Nm ροπής. Φυσικά αυτό που μένει να φανεί είναι εάν θα μιλάμε για το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στην ιστορία της Abarth μέχρι σήμερα. Αυτή τη στιγμή, το πιο ισχυρό Abarth παραγωγής που έχει υπάρξει είναι το 695 Biposto με τον 1.400άρη υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα και 190 άλογα.

Διέρρευσε το μοντέλο

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες διέρρευσαν εικόνες που έδειχναν το Abarth 595e, τις οποίες και σας παρουσιάσαμε. Η φημολογία που συνόδευσε τη διαρροή έκανε λόγο πως το μοντέλο θα εξοπλιστεί με μπαταρία 42 kWh, ενώ η ιπποδύναμή του θα ανέρχεται μεταξύ 168 και 201 αλόγων. Εμφανισιακά, το νέο ηλεκτρικό Abarth 595e εμφανίστηκε σε εντυπωσιακό πράσινο χρώμα και όντας εξοπλισμένο με έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ το όνομα της ιταλικής φίρμας φιγουράρει στο κέντρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
PEUGEOT