Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Προ των πυλών ένα Dodge Hellcat με... 909 άλογα!

Προ των πυλών ένα Dodge Hellcat με... 909 άλογα!

1.741 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2022)

Η Dodge θέλει να πει αντίο στα θερμικά μοτέρ με μια τελευταία έκδοση για το Challenger Hellcat, η οποία θα του προσφέρει έως και 909 άλογα με καύσιμο Ε85.

Το Hellcat θα γίνει το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της Dodge

Οι ημέρες του υπερτροφοδοτούμενου Hellcat είναι μετρημένες και η Dodge το ξέρει αυτό, αφού τα επόμενα χρόνια, ο βενζινοκινητήρας του πρόκειται να αντικατασταθεί με ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν έρθει στην αγορά μια τελευταία έκδοση για το Challenger, η οποία πρόκειται να αποτελέσει το ισχυρότερο εργοστασιακό μοντέλο στην ιστορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με E85 καύσιμο η ισχύς θα φτάνει τα 909 PS

Δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως αυτόν το μήνα αναφέρουν πως το V8 μοτέρ των 6,2 λίτρων θα αναβαθμιστεί και θα τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με καύσιμο E85 «αιθανόλη» και να παράγει ακόμη και 909 άλογα. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για τις παραπάνω πληροφορίες αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι η ιπποδύναμη του τελευταίο Dodge Challenger θα κινείται πράγματι σε αυτά τα επίπεδα.

Ίσως η ισχύς φτάσει ακόμη και τα 1.000 PS

Φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα ανέφεραν μάλιστα πως η Dodge θα αναβάθμιζε τον κινητήρα του Hellcat σε τέτοιο βαθμό ώστε η ιπποδύναμή του να «χτυπήσει» τα 1.000 άλογα. Αυτή την στιγμή πάντως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό. Είτε με 909 είτε με 1.000 άλογα, το Dodge Challenger θα γίνει πιθανότητα το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής στην ιστορία της μάρκας.

Το Hellcat θα γίνει το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της Dodge
- Με E85 καύσιμο η ισχύς θα φτάνει τα 909 PS
- Υπάρχουν φήμες που λένε για 1.000 PS
Εσύ θα προτιμούσες ένα supercar ή ένα τέτοιο muscle car με τεράστια ιπποδύναμη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
Autotriti.gr