ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Προ των πυλών η νέα 5η γενιά του Toyota RAV4

2.691 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2024)
Το ανεξάρτητο σχέδιο της νέας γενιάς του RAV4 ανήκει στην ιστοσελίδα Top Electric SUV
2 Φωτογραφίες »

Το ανεξάρτητο σχέδιο της νέας γενιάς του RAV4 ανήκει στην ιστοσελίδα Top Electric SUV

- Η νέα γενιά του RAV4 αναμένεται το 2025
- Με ρετρό και τετραγωνισμένη μάσκα
- Θα γίνει μεγαλύτερο σε μέγεθος, μεγαλύτερο σε χώρους
- Θα παραμείνει υβριδικό και Plug-in υβριδικό, αλλά αυξάνει την ιπποδύναμή του

Η νέα γενιά του RAV4 αναμένεται το 2025

Παρά την πολιτική ηλεκτροκίνησης που ακολουθούν οι περισσότερες μάρκες παγκοσμίως, τα μοντέλα της Toyota εξακολουθούν να πουλάνε καλά. Ένα από αυτά είναι το Toyota RAV4, με τη νέα γενιά του να αναμένεται μέσα στο 2025. Μπορεί να μην έχουν ακουστεί πολλά για το νέο SUV των Ιαπώνων, αλλά οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του διαδικτύου ήδη έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τις δικές τους εκδοχές για τη 5η γενιά του SUV που βρίσκεται στις αγορές τα τελευταία 30 χρόνια.

Με ρετρό και τετραγωνισμένη μάσκα

Σύμφωνα με τα ανεξάρτητα σχέδια, το νέο Toyota RAV4 αναμένεται να διαθέτει ρετρό σχεδίαση στη μάσκα με τραπεζοειδή φώτα και τετραγωνισμένη γρίλια. Ακόμα, θα διαθέτει μεγάλη προστατευτική πλάκα μπροστά, ενώ στο πίσω μέρος θα μοιάζει με την απερχόμενη γενιά. Φυσικά αυτά αποτελούν ανεξάρτητα σχέδια, με την μάρκα να μην έχει αποκαλύψει πληροφορίες ακόμα για την πραγματική εμφάνιση και το μέγεθος του νέου SUV.

Μεγαλύτερο σε μέγεθος, μεγαλύτερο σε χώρους

Ανεξάρτητα με την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει, στη νέα του γενιά o «μπαμπάς» των SUV θα έρθει όντας μεγαλύτερο σε διαστάσεις απ' ότι το σημερινό μοντέλο. Το γεγονός αυτό θα συμβάλει και στην αύξηση των χώρων, τόσο στην καμπίνα για τους επιβάτες, όσο και σε αυτό των αποσκευών. Το πορτ-μπαγκάζ δεν αποκλείεται να ξεπερνά τα 600 λίτρα, κάνοντας έτσι ακόμα πιο πρακτικό το αυτοκίνητο για κάθε οικογένεια. 

Παραμένει υβριδικό και Plug-in υβριδικό, αλλά αυξάνει την ιπποδύναμή του

Κλείνοντας, η μάρκα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα για τα κινητήρια σύνολα της νέας γενιάς του RAV4. Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν, αναμένεται να κρατήσει τις υβριδικές και τις Plug-in υβριδικές επιλογές, αλλά με καλύτερες επιδόσεις σε ισχύ, αυτονομία και κατανάλωση, χάρη σε ένα μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοτέρ.

FORD
SEAT LYSEIS