Προ των πυλών η νέα Mercedes T-Class

2.216 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2020)

H Mercedes έχει στα σκαριά ένα νέο, μικρών διαστάσεων van για οικογένειες, λάτρεις της περιπέτειας και μεταφορά επιβατών, που θα ακούει στο όνομα T-Class.

Η Mercedes-Benz Vans διαθέτει και προσφέρει οχήματα όλων των κατηγοριών: μικρά, μεσαία και μεγάλα οχήματα για κάθε ανάγκη χρήσης. Τώρα, βασισμένη στο πλαίσιο του μικρού της van, θα δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για την κάλυψη των αναγκών μιας οικογένειας, όσων λατρεύουν τις αποδράσεις και αυτών που θέλουν να προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες μετακίνησης. Μετά τη V-Class, η Mercedes-Benz Vans θα προσφέρει ένα νέο, μικρών διαστάσεων, όχημα ιδιωτικής χρήσης από το δεύτερο εξάμηνο του 2022, την T-Class.

Η T-Class είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο, το οποίο, σύμφωνα με το γερμανικό στρατόπεδο θα είναι ξεκάθαρα διακριτό με την πρώτη ματιά ότι αποτελεί μέλος της οικογένειας Mercedes-Benz, αφού θα εμφανίζει αναμφισβήτητα τα τυπικά χαρακτηριστικά σε σχεδιασμό, ασφάλεια, τεχνολογία και γενικότερα αυτούσιο το DNA της μάρκας.

Η νέα κατηγορία που διαμορφώνεται θα αφορά τόσο στους ιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα με χώρους όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού. Η νέα Mercedes-Benz T-Class υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες των οικογενειών, των ανθρώπων που λατρεύουν τις αποδράσεις και των επιχειρήσεων που ειδικεύονται στη μεταφορά επιβατών υψηλών απαιτήσεων, σε μια ελκυστική σχέση τιμής-ποιότητας.

 

Η νέα Mercedes-Benz T-Class υπόσχεται να προσφέρει άφθονους χώρους και να ταιριάξει σε πολλαπλές χρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα άνεσης. Οι πλήρως ανοιγόμενες, συρόμενες πλαϊνές πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος για παράδειγμα, είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουν εύκολη και άνετη επιβίβαση στο εσωτερικό.

Σε ό,τι αφορά τα κινητήρια σύνολα της επερχόμενης T-Class, θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και diesel, όμως εκτός από τα συμβατικά συστήματα κίνησης θα διατίθεται και σε μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Κλείνοντας, η T-Class θα παράγεται σε συνεργασία με τη Renault-Nissan-Mitsubishi, χρησιμοποιώντας την ίδια -επιτυχημένη- συνταγή που ακολουθείται και στο Citan, το ελαφρύ επαγγελματικό της γερμανικής premium φίρμας.

ELASTIKA 2024
OPEL