Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε το Honda Civic Type R Limited Edition.

Προετοιμάζεται το νέο Honda Civic Type R

3.397 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Πάνω στον διάδοχο του Honda Civic Type R εργάζονται οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας καθώς καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του μοντέλου εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης.


Οι πληροφορίες είναι μέχρι στιγμής ελάχιστες αφού φαίνεται πως οι δοκιμές βρίσκονται σε πρώιμο επίπεδο. Ωστόσο το νέο Honda Civic Type R θα διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού του τρέχοντος αυτοκινήτου με την αεροτομή φυσικά στο πίσω μέρος να παραμένει στη θέση της. Από κει και πέρα ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στο μήκος του καπό, που ίσως κερδίσει σε χιλιοστά, ενώ φρεσκαρισμένος θα είναι και πρόβολος.
 
Από κει και πέρα το σημαντικότερο κομμάτι σε μορφή φημολογιών επικεντρώνεται στο σύστημα κίνησης που θα εξοπλίζει το νέο Type R, το οποίο θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ηλεκτροκίνητο. Μάλιστα η εταιρεία από το 2017 έχει υποσχεθεί να «ηλεκτρίσει» τα δύο τρίτα των συνολικών νέων πωλήσεων των αυτοκινήτων της, ενώ νωρίτερα φέτος στελέχη της μάρκας σημείωσαν πως έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν είναι ηλεκτροκίνητο Type R.
 
Φυσικά είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να προσδιορίσουμε ποιο ακριβώς θα είναι το σύστημα κίνησης του νέου μοντέλου, ωστόσο η φημολογία υποστηρίζει πως η παρουσία της ηλεκτροκίνησης θα είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Είτε υβριδικό είτε αμιγώς ηλεκτρικό είναι σίγουρο πως όταν παρουσιαστεί το νέο μοντέλο θα έχει πολλά στοιχεία που θα μας απασχολήσουν.

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO