Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Προλόγισε τον V12 κινητήρα της Purosangue η Ferrari

Προλόγισε τον V12 κινητήρα της Purosangue η Ferrari

1.651 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2022)

H Ferrari έδωσε στην δημοσιότητα κάποια πλάνα από το V12 μοτέρ της υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «την καρδιά ενός καθαρόαιμου» μοντέλου. Αυτό δεν θα είναι άλλο από το πρώτο της SUV.

Purosangue: Το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari

Μπορεί οι φήμες να κάνουν λόγο πως οι περισσότερες εταιρείες σκέφτονται να σταματήσουν να βάζουν σε παραγωγή τους V12 κινητήρες τους, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η Ferrari δεν είναι μία από αυτές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναφέρεται στην Purosangue ή κάποιο άλλο μοντέλο;

Η πασίγνωστη ιταλική εταιρεία μάλιστα δημοσίευσε ένα νέο video teaser που δείχνει μερικά πλάνα από το εσωτερικό του V12 μοτέρ της, κάνοντας επίσης λόγο πως θα βρεθεί στο μηχανοστάσιο ενός αυτοκινήτου «που θα αλλάξει το παιχνίδι». Φυσικά, όλοι υποπτευόμαστε περί τίνος πρόκειται.

Η Ferrari χρησιμοποιεί την φράση «Η καρδιά ενός καθαρόαιμου» για τον κινητήρα, κάτι που εμμέσως υποδεικνύει πως πρόκειται να τροφοδοτήσει τo πρώτο SUV της εταιρείας με όνομα Purosangue, το οποίο στα ιταλικά σημαίνει «καθαρόαιμος».

Το καλοκαίρι το ντεμπούτο της Purosangue

Η Ferrari κάνει επίσης λόγο πως αυτό το μοντέλο «που θα αλλάξει το παιχνίδι» θα κάνει ντεμπούτο αυτό το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας εν μέρει πως η Purosangue είναι προγραμματισμένη να κάνει ντεμπούτο μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της, η Ferrari υποστηρίζει πως η Purosangue θα γίνει διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Πληροφορίες για την τιμή του μοντέλου δεν υπάρχουν μέχρι αυτή την στιγμή.


Επιβεβαιώθηκε ο V12 της Purosangue!
- Η Ferrari μιλάει για «την καρδιά ενός καθαρόαιμου»
- Purosangue: Το πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari
- Το καλοκαίρι το ντεμπούτο του μοντέλου
Εσύ αν αγόραζες μια Ferrari θα διάλεγες SUV ή κάποιο από τα supercars που έχει στην γκάμα της;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TI YOKOHAMA AGORAZO
VW