Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Prologue: Το νέο ηλεκτρικό SUV της Honda

2.432 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2021)

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Honda που θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την General Motors για τη Βόρεια Αμερική θα έχει την ονομασία Prologue και θα κάνει την εμφάνισή του το 2024.

Η Honda έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται στην Ευρώπη, ωστόσο δεν είναι τα μοναδικά αφού η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει και άλλα αυτοκίνητα για τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, όπως για παράδειγμα αυτή των ΗΠΑ. Μάλιστα όπως ανακοίνωσε σήμερα η Honda στις αρχές του 2024 η Βόρεια Αμερική θα αποκτήσει ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα έχει την ονομασία Prologue.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Το χωρίς ρύπους SUV θα κατασκευαστεί έπειτα από συνεργασία της μάρκας με την General Motors για να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Ultium και τις μπαταρίες της. Μάλιστα όπως υπογραμμίζει η Honda μετά το Prologue, θα λανσαριστεί ακόμα ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, ωστόσο θα φέρει το λογότυπο της Acura.
 
Άλλες πληροφορίες για αμφότερα τα μοντέλα δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους έως τώρα, αλλά η έντονη φημολογία που έχει υπάρξει αναφέρει πως το ηλεκτρικό SUV με το λογότυπο της Honda θα είναι μικρότερο από αυτό που θα λανσαριστεί λίγο διάστημα πιο μετά με το σήμα της Acura.
 
Αυτό που η Honda γνωστοποίησε είναι πως και τα δύο θα κατασκευάζονται σε εργοστάσια της GM σε Μεξικό και Τενεσί, ενώ υπογράμμισε πως περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευτούν μέσα στους επόμενους μήνες.  

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS