2 φωτογραφίες »

Tο καλεντάρι του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος ενημερώθηκε με διπλό αγώνα στο Μπαχρέιν, έναν στο ¶μπου Ντάμπι αλλά και έναν στην Κωνσταντινούπολη.

Προστέθηκαν τέσσερις αγώνες στη F1

2.374 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2020)

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για τους φίλους της Formula 1, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως πρόσθεσε τέσσερα επιπλέον Grand Prix στο κουτσουρεμένο, λόγω κορωνοϊού, πρόγραμμα της φετινής σεζόν.


Όπως έγινε γνωστό το καλεντάρι του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος ενημερώθηκε με διπλό αγώνα στο Μπαχρέιν, έναν στο Άμπου Ντάμπι αλλά και έναν στην Κωνσταντινούπολη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας στην Πόλη σηματοδοτεί και την επιστροφή του εν λόγω Grand Prix έπειτα από εννέα χρόνια.
 
Σε ότι αφορά τις ημερομηνίες, ο αγώνες της Κωνσταντινούπολης θα είναι ο 14ος γύρος και θα διεξαχθεί στις 13-15 Νοεμβρίου, θα ακολουθήσει ο διπλός αγώνας στο Μπαχρέιν (15ος και 16ος γύρος) στις 27-29 Νοεμβρίου και 4-6 Δεκεμβρίου, ενώ η σεζόν θα λάβει τέλος στη Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι στις 11-13 Δεκεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το 17ο Grand Prix για τη σεζόν του 2020.
 
«Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι η Τουρκία, το Μπαχρέιν και το Αμπού Ντάμπι θα είναι μέρος της σεζόν 2020», σχολίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, Chase Carey. «Φέτος δοκιμάστηκε η Formula 1 και ο κόσμος με μια άνευ προηγουμένου πρόκληση και θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους σε ολόκληρη τη Formula 1, τη FIA, τις ομάδες και τους συνεργάτες μας που το έκαναν αυτό δυνατό».

SPRING SEAT
4green