Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρώτες εικόνες της ηλεκτρικής Maserati GranTurismo Folgore
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες εικόνες της ηλεκτρικής Maserati GranTurismo Folgore

1.870 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Στο... δρόμο βρίσκεται η νέα Maserati GranTurismo Folgore η οποία θα είναι αμιγώς ηλεκτρική, θα έχει 1.217 άλογα και θα κάνει ντεμπούτο το 2023!

Τρεις teaser εικόνες αποκαλύφθηκαν

Η Maserati σε λίγες ημέρες αναμένεται να αποκαλύψει το νέο της SUV την Grecale, ωστόσο η μάρκα μας πήγες ένα βήμα παραπέρα ανακοινώνοντας κάποια από τα μελλοντικά της πλάνα. Μέσα σε αυτά βρίσκεται ο ερχομός της νέας αμιγώς ηλεκτρικής Maserati GranTurismo Folgore για την οποία μάλιστα η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ντεμπούτο το 2023

Στην πρώτη όψη δεν γίνεται αμέσως ορατό, αλλά το μοντέλο των εικόνων φορά καμουφλάζ, αφού η μάρκα δεν είναι ακόμα έτοιμη να προχωρήσει στην πλήρη αποκάλυψη της GranTurismo Folgore, κάτι που είναι προγραμματισμένο για το 2023. Η σιλουέτα της νέας GranTurismo Folgore δεν έχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με όσα γνωρίζουμε έως τώρα, ενώ βλέπουμε πως οι μηχανικοί έχουν τοποθετήσει νέες ζάντες για την καλύτερη δυνατή αεροδυναμική.

Περίπου 1.217 άλογα

Το πιο σημαντικό βεβαίως που φέρνει η νέα GranTurismo είναι το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, στο δρόμο που έχει χαράξει η μάρκα για να γίνει πλήρως ηλεκτρική. Γνωρίζουμε πως η νέα GranTurismo Folgore θα κινείται σε μια νέα πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες. Η μπαταρία της θα φορτίζει με 800 βολτ, ενώ η ισχύς της θα κυμαίνεται περίπου στα 1.217 άλογα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε προσεχώς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
OPEL