Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
8 φωτογραφίες »

Το καμουφλάζ της Porsche 911 GT3 Cup περιλαμβάνει τα περιγράμματα πολλών διάσημων πιστών.

Πρώτες συστάσεις με τη νέα Porsche 911 GT3 Cup

1.941 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2020)

Η Porsche Motorsport εργάζεται πάνω στην κατασκευή της νέας αγωνιστική 911 GT3 Cup και πήρε την απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα πλήθος εικόνων teaser του νέου της μοντέλου που αναμένεται να συμμετάσχει σε αγώνες το 2021.


Το πρωτότυπο που απεικονίζεται είναι εμφανές πως φοράει καμουφλάζ, ωστόσο αυτό που δεν είναι ορατό είναι το γεγονός πως η ειδική ασπρόμαυρη εμφάνιση που έχει περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα περιγράμματα πολλών διάσημων πιστών, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την αγωνιστική του φύση.
 
Πέραν της εντυπωσιακής LED λωρίδας στο πίσω μέρος, εντύπωση φυσικά προκαλεί και η μεγάλη αεροτομή. Για συμπλήρωμα ακριβώς από κάτω, ενσωματωμένη στο αμάξωμα υπάρχει μία μικρότερη αεροτομή και φυσικά ο αεροδυναμικός διαχύτης.
 
Η εξερχόμενη GT3 Cup διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο μπόξερ κινητήρα 3,8 λίτρων, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει σαφές εάν αυτό το μοτέρ θα συνεχίσει να αποτελεί την πηγή ισχύος ή θα υπάρξει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Από κει και πέρα σε σχέση με το οδικό μοντέλο η GT3 Cup θα λάβει πλήθος σημαντικών τροποποιήσεων όπως στα φρένα και την ανάρτηση, ενώ φυσικά κατάλληλα διαμορφωμένο για αγώνες θα είναι και το εσωτερικό που θα αφήσει την πολυτέλεια για χάρη της ασφάλειας.

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG