Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Citroen θα παρουσιάσει στο Goodwood, το πρωτότυπο DS3 Cabrio Racing, που συνδυάζει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά με την «ανοιχτή» αίσθηση ενός κάμπριο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Citroen θα παρουσιάσει στο Goodwood, το πρωτότυπο DS3 Cabrio Racing, που συνδυάζει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά με την «ανοιχτή» αίσθηση ενός κάμπριο.

Πρώτη γεύση από το DS3 Cabrio Racing

3.012 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2013)

Η Citroen θα παρουσιάσει στο Goodwood, το νέο πρωτότυπο DS3 Cabrio Racing, που συνδυάζει τα σπορτίφ χαρακτηριστικά με την «ανοιχτή» αίσθηση ενός κάμπριο.

Η Citroen θα φέρει το Σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood το πρωτότυπο DS3 Cabrio Racing, το οποίο θα παρουσιάσει κι αργότερα, τον Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι ένα «αγωνιστικό» όχημα με μηχανικά στοιχεία δανεισμένα από το hatchback DS3 Racing, αλλά βασισμένο στο αμάξωμα του DS3 Cabrio.Πιο αναλυτικά, το νέο DS3 Cabrio Racing είναι βαμμένο με ένα ειδικό ματ (Moondark) γκρι χρώμα, που συνδυάζεται με μαύρες χρωμιομένες λαβές στις πόρτες και μαύρους εξωτερικούς καθρέπτες, ενώ διαθέτει και μια ανθρακί υφασμάτινη οροφή. Επίσης «φορά» 19άρες ζάντες αλουμινίου σε μαύρη γυαλιστερή απόχρωση.Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα bucket καθίσματα με το λογότυπο DS και τρεις επιλογές επένδυσης δέρματος (Napa, ανάγλυφο και Alcantara). Επίσης ορισμένες λεπτομέρειες στα καθίσματα, το ταμπλό και τον επιλογέα ταχυτήτων θα είναι κόκκινες.Από την άλλη, κάτω από το καπό του DS3 Cabrio Racing θα συναντήσουμε τον γνώριμο 1,6 λτ. THP κινητήρα, με τους 202 ίππους.Τέλος, περισσότερα στοιχεία θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα, με το λανσάρισμα του μοντέλου παραγωγής να τοποθετείται στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LINGLONG DIAGONISMOS