Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του SUV που κατασκευάζει η Renault σε συνεργασία με την Geely.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του SUV που κατασκευάζει η Renault σε συνεργασία με την Geely.

Πρώτο teaser για το SUV της Renault σε συνεργασία με την Geely

1.715 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2022)

Renault και Geely ενώνουν της δυνάμεις τους για την κατασκευή ενός μεσαίου SUV, που θα βασίζεται σε πλατφόρμα της Volvo και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Renault, Geely και λίγο Volvo

Οι λεπτομέρειες για το εν λόγω SUV βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ωστόσο είναι ήδη γνωστό ότι θα κατασκευαστεί στην Κορέα από την Renault Korea Motors (RKM) και θα ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Θα είναι τελείως διαφορετικό από τα υπόλοιπα μοντέλα της Renault, καθώς θα βασίζεται στην πλατφόρμα Compact Modular Architecture της Volvo που διαθέτουν το Volvo XC40 και το Lynk & Co 01.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στην δημοσιότητα η πρώτη εικόνα

To πρώτο teaser του οχήματος δείχνει ότι θα έχει τη μορφή ενός κομψού κουπέ SUV. Ξεχωρίζουν οι λεπτοί προβολείς,  οι έντονες πτυχές στο καπό και τα φτερά, η κομψή οροφή, η ψηλή πόρτα του χώρου αποσκευών και μια διακριτική αεροτομή τοποθετημένη στην οροφή.

Επενδύει η Renault στη Νότια Κορέα

Η Renault θα επενδύσει περισσότερα από 900 εκατομμύρια ευρώ στη Νότια Κορέα για τα επόμενα έξι χρόνια, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Luca de Meo να δηλώνει ότι η χώρα θα χρησιμεύσει ως σημαντική βάση παραγωγής για αυτήν τα επόμενα χρόνια. Αναφορικά, η συνεργασία της γαλλικής μάρκας με την Geely θα πάρει σάρκα και οστά στο εργοστάσιο της Busan στην Νότα Κορέα, καθώς και στην Κίνα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia