Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Την πρόθεση της Hyundai να εξαγοράσει τον όμιλο FCA αναφέρουν σε σημερινά τους δημοσιεύματα τα μέσα του εξωτερικού.

«Ψάχνεται» για εξαγορά της FCA η Hyundai

2.482 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2018)

Την πρόθεση της Hyundai να εξαγοράσει τον όμιλο FCA αναφέρουν σε σημερινά τους δημοσιεύματα τα μέσα του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα.

Έντονη φημολογία σχετικά με ενδεχόμενη εξαγορά της Fiat Chrysler Automobiles από την Hyundai έχουν ξεκινήσει τα μέσα του εξωτερικού.
 
Σε δημοσίευμα των «Asia Times» γίνεται λόγος πως ο διευθύνων σύμβουλος του Hyundai Motor Group, Chung Mong-koo, έχει βάλει ως στόχο του να εξαγοράσει τον όμιλο FCA, κάτι που θέλει να έχει συμβεί πριν τη συνταξιοδότηση του ομότιτλού του, Sergio Marchionne, η οποία είναι γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη.
 
Επιπλέον το ίδιο μέσο θέλει τον Chung Mong-koo να θεωρεί δεδομένη την μείωση της τιμής της μετοχής της Fiat Chrysler Automobiles, πράγμα το οποίο περιμένει για να κάνει την πρότασή του.
Σύμφωνα πάντα με τα ίδια μέσα κατά το παρελθόν η Hyundai είχε και πάλι προσεγγίσει την FCA, αλλά ο Marchionne σε δηλώσεις του αρνήθηκε πιθανή συγχώνευση, αναφέροντας ότι η εταιρεία είχε συνομιλίες με την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία για μια τεχνική συνεργασία. Ωστόσο το γεγονός πως ο ισχυρός άντρας του ομίλου είχε επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη οι εταιρείες αυτοκινήτων να συγχωνευθούν για να μειώσουν την πλεονάζουσα παραγωγική τους ικανότητα και να κατανείμουν καλύτερα τις τεράστιες επενδύσεις που απαιτούνται για πράγματα όπως τα αυτόνομα και τα ηλεκτρικά οχήματα, είναι ένα στοιχείο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψιν.
 
Τέλος το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Hyundai δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο πάνω στις φήμες.    

Mercedes
OPEL