Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε παρακάτω σε video, πόσο εύκολα μπορούν να γυρίσουν τα χιλιόμετρα σε ένα αυτοκίνητο, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Δείτε παρακάτω σε video, πόσο εύκολα μπορούν να γυρίσουν τα χιλιόμετρα σε ένα αυτοκίνητο, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Γυρίζουν τα χιλιόμετρα σε 15 δλ. (+video)

16.198 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2016)

Πως στήνεται η κομπίνα και γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, βάζοντας πολλές χιλιάδες ευρώ στις τσέπες τους έμποροι και ιδιοκτήτες; Δείτε το σε video.

Πολλά έχουμε ακούσει και πολλά έχουμε πει για τα εισαγόμενα αυτοκίνητα. Και κυρίως, φυσικά, για τα diesel μεταχειρισμένα που καταλήγουν στη χώρα μας και πωλούνται στους υποψήφιους αγοραστές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Διαβάστε επίσης: STOP στα γυρισμένα χιλιόμετρα από τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων

Δεν υπάρχουν μεταχειρισμένα diesel με 50.000 χιλιόμετρα. Οποιος αγοράζει diesel, (που είναι αρκετά ακριβότερο, απο το αντίστοιχο βενζινοκίνητο) το αγοράζει επειδή κάνει πολλά χιλιόμετρα και θα βγάλει την διαφορά απο την μειωμένη κατανάλωση. Αρα τα μεταχειρισμένα diesel, ειδικά τα εισαγόμενα, έχουν ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα!
 
Πως στήνεται η κομπίνα και γυρίζουν τα χιλιόμετρα στο κοντέρ, σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, εις βάρος των ανυποψίαστων αγοραστών;
Διαβάστε επίσης: Εδώ τα καλά σαπάκια Γερμανίας. Έλα πάρε-πάρε!

Στο παρακάτω video θα δείτε πως μόνο με ένα smartphone και την κατάλληλη εφαρμογή, μπορεί κάποιος σε λίγα δευτερόλεπτα να "πειράξει" τα χιλιόμετρα στο οδόμετρο, ανεβάζοντας παράλληλα κατά πολλές χιλιάδες ευρώ την τιμή του αυτοκινήτου.
 

Ποιον να πιστέψεις λοιπόν και με τι αποδείξεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
5 PRAGMATA LINGLONG