Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο ίδιος ο Φωτιάδης δήλωσε: «Είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των πλοιοκτητών.»

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Γιοτ του Μονακό.

Ο ίδιος ο Φωτιάδης δήλωσε: «Είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των πλοιοκτητών.»

Range Rover 6x6 pick-up από Έλληνα σχεδιαστή

2.667 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2018)

Ένα πολύ ξεχωριστό Range Rover θέλει να κατασκευάσει ο βελτιωτικός οίκος ενός Έλληνα σχεδιαστή από την Γερμανία. Δείτε τι ετοιμάζει.

Εάν έβλεπες την Mercedes-Maybach G650 Landaulet προηγούμενης γενιάς και την AMG 6X6 και έλεγες ότι παραείναι εξωτικές για να κυκλοφορούν στους κανονικούς δρόμους, τότε μάλλον θα σου φανεί ακόμα πιο περίεργο το project ενός Έλληνα σχεδιαστή από την Γερμανία που θέλει να κατασκευάσει ένα Range Rover pick-up με έξι ρόδες.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Φωτιάδη και τον βελτιωτικό οίκο Τ.Fotiadis Design που έχει βάλει σκοπό να δημιουργήσει ένα μοντέλο που θα απευθύνεται κυρίως στους ιδιοκτήτες γιοτ, προσφέροντας τους έναν ιδιαίτερο τρόπο για να ταξιδεύουν από τις πολυτελείς τους κατοικίες προς τα λιμάνια που έχουν αφήσει τα καράβια τους.
 
Ο ίδιος ο Φωτιάδης δήλωσε: «Είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες των πλοιοκτητών. Μέχρι στιγμής, οι ιδιοκτήτες γιοτ φτάνουν με τις λιμουζίνες τους με Maybach και Rolls-Royce. Αυτό τώρα μπορεί να αλλάξει.»

Όπως μπορείτε να δείτε, το μπροστινό μέρος του επονομαζόμενου Superyacht Land Tender είναι ίδιος με αυτόν του Ranger Rover, ωστόσο το υπόλοιπο αμάξωμα του διαφέρει, όντας πιο μακρύ με σκοπό θα αυξηθούν δραματικά οι χώροι του. Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα 4κύλινδρο 2λιτρο μοτέρ με ένα υβριδικό σύστημα, έναν V8 κινητήρα diesel 4,4 λίτρων και τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 5,0 λίτρων της Jaguar Land Rover.

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση Γιοτ του Μονακό.
 

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS