Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Hyundai Kona έχει ήδη πουλήσει 60.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη από την αρχή της διάθεσής του στα τέλη του 2017.

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Hyundai στην Ευρώπη

2.367 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

Η Hyundai Motors διήνυσε το πιο πετυχημένο εννιάμηνο και το καλύτερο τρίμηνο στην ιστορία της καταγράφοντας νέο ρεκόρ πωλήσεων στα εδάφη της Γηραιάς Ηπείρου.

Σε θετικό πρόσημο συνεχίζει η πορεία της Hyundai στην ευρωπαϊκή αγορά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, καθώς μετά από ένα επιτυχημένο πρώτο εξάμηνο για την κορεάτικη φίρμα στην Ευρώπη, ακολουθεί το 3ο τρίμηνο με ένα νέο ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια των πρώτων εννέα μηνών του 2018 οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 7,1% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA). Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η μάρκα, η αγορά της Ευρώπης απορρόφησε 425.854 οχήματα το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018, εκ των οποίων πάνω από 134.000 οχήματα το 3ο τρίμηνο, αναδεικνύοντας το στο καλύτερο 3ο τρίμηνο στην ιστορία της Hyundai στην Ευρώπη.
 

Έπειτα, τον Σεπτέμβριο, η Hyundai ξεπέρασε τη γενική τάση της αγοράς, αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της στο 4,2% σημειώνοντας το καλύτερο «προσωπικό» αποτέλεσμα. Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο, το μερίδιο αγοράς ήταν 3,5%, σύμφωνα με τις ετήσιες επιδόσεις της εταιρείας. Το θετικό αποτέλεσμα αντανακλά την ομαλή μετάβαση στη νέα πιστοποίηση WLTP, χωρίς κάποια διακοπή διάθεσης των μοντέλων της. 

Τέλος, τονίζεται πως, το νέο Hyundai Kona έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του ρεκόρ έχοντας ήδη πουλήσει περίπου 60.000 οχήματα από την έναρξη της διάθεσής του στα τέλη του 2017 και είναι σήμερα το 5ο μοντέλο της Hyundai με τη μεγαλύτερη επίδοση. Από εκεί και πέρα τα i10, i20 και i30 της Hyundai συνεχίζουν σταθερά την καλή τους πορεία, ενω στην κούρσα έχουν μπει ήδη και το νέο Tucson και τα «πράσινα» IONIQ, Kona Electric και NEXO κυψελών καυσίμου με μηδενικούς ρύπους.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS