Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ρεκόρ στην πίστα της Indianapolis η Ferrari SF90 Stradale

2.330 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2021)

Με χρόνο 1 λεπτό και 29.625 δευτερόλεπτα η Ferrari SF90 Stradale είναι το αυτοκίνητο που έχει διανύσει γρηγορότερα από κάθε άλλο αυτοκίνητο παραγωγής την πίστα της Indianapolis!

Την «στάμπα» της άφησε η Ferrari στην πιο διάσημη πίστα αγώνων των ΗΠΑ, αυτή της Indianapolis, καθώς η ιταλική μάρκα μέσω μίας SF90 Stradale διήνυσε γρηγορότερα από κάθε άλλο αυτοκίνητο παραγωγής έναν γύρο!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η πιο ισχυρή Ferrari που έχει την άδεια να κυκλοφορήσει στους δρόμους, βρέθηκε στην ιστορική πίστα της Indianapolis στις ΗΠΑ και έθεσε ένα νέο χρόνο-ρεκόρ για την κατηγορία οχημάτων παραγωγής. Το Plug-In υβριδικό supercar κατάφερε να καλύψει τη διαδρομή μήκους 3,925 χιλιομέτρων σε μόλις 1 λεπτό και 29.625 δευτερόλεπτα, επιτυγχάνοντας τελική ταχύτητα 280,9 χλμ./ώρα.
 
Το ρεκόρ καταχωρήθηκε στις 15 Ιουλίου κατά τη διάρκεια των Ferrari Racing Days μέσω της έκδοσης Assetto Fiorano της Ferrari SF90 Stradale. H Ferrari SF90 Stradale Assetto Fiorano διαθέτει κάποιες αναβαθμίσεις εμπνευσμένες από τους αγώνες ταχύτητας, συμπεριλαμβανομένων μερικών εξωτερικών εξαρτημάτων κατασκευασμένων από ανθρακονήματα, διαφορετικό σύστημα εξάτμισης κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL