ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα κιτρινόμαυρα της πάλαι ποτέ Renault, ντύθηκε το μονοθέσιο της για τους σκοπούς της φετινής επανεμφάνισης της στην F1.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στα κιτρινόμαυρα της πάλαι ποτέ Renault, "ντύθηκε" το μονοθέσιο της για τους σκοπούς της φετινής επανεμφάνισης της στην F1.

Το μονοθέσιο της Renault

2.389 Επισκέψεις στο άρθρο (16/3/2016)

Θέλοντας να τιμήσει το ένδοξο παρελθόν της και στοχεύοντας την κορυφή του βάθρου, η Renault παρουσίασε στην Μελβούρνη την περιβολή του νέου της μονοθέσιου, που θα πέσει στην μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου στους φετινούς αγώνες F1.

Η Renault θα αγωνιστεί φέτος στην F1 με ένα νέο μονοθέσιο, που αποκαλύφθηκε στην Μελβούρνη, δυο μέρες πριν την εκκίνηση της νέας σεζόν στο Albert Park.
Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της στην F1, με πλήρη ενεργό συμμετοχή, θέλοντας να θυμίσει και τιμήσει το ένδοξο παρελθόν της, τον Φεβρουάριο. Τότε είχε παρουσιάσει ένα ουσιαστικά μαύρο μονοθέσιο, η «στολή» του οποίου χρησιμοποιήθηκε και καθ όλη την περίοδο δοκιμών της.
Το αγωνιστικό τμήμα όμως πάντα ανέφερε ότι η μαύρη περιβολή αυτή δεν είναι και η επίσημη, έτσι επιβεβαιώθηκε με την παρουσίαση του επιβλητικού κιτρινόμαυρου μονοθέσιου της, στα επίσημα αποκαλυπτήρια που έγιναν στην Μελβούρνη.
 
Οδηγοί θα είναι οι Kevin Magnussen και Jolyon Palmer, που θα φορέσουν και τα κίτρινα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Sport, Cyril Abiteboul, παραδέχτηκε ότι ο συγκεκριμένος χρωματισμός επιλέχθηκε σαν υπενθύμιση των ένδοξων ετών της Renault, με το Renault RS01 που πρωτοεμφανίστηκε στην πίστα το 1977, θέλοντας να τιμήσουν το ένδοξο αυτό αγωνιστικό αυτοκίνητο και τις προσπάθειες της ομάδας. Προσέθεσε λέγοντας «Έχουμε προσθέσει και κάποιες πιο σύγχρονες πινελιές στο RS16, που το κάνουν να ξεχωρίζει. Τα μεταλλικά χρώματα που επιλέχθηκαν, θα αντανακλούν το φως στους νυχτερινούς αγώνες, ενώ το σχήμα διαμαντιού στο πίσω μέρος ταιριάζει με την νέα μας ταυτότητα». 
Όπως και η ομάδα της Red Bull και η Renault επέλεξε την ματ απόχρωση, μιας που πιστεύεται πως εξοικονομείται σχεδόν μισό κιλό βάρους από την βαφή του αμαξώματος του μονοθέσιου, σε σύγκριση με το αντίστοιχο γυαλιστερό χρώμα.

Η ματ απόχρωση, επιλέχθηκε σαν μονόδρομος, μιας που εξοικονομεί περίπου μισό κιλό βάρους από το αμάξωμα, σε σχέση με το γυαλιστερό χρώμα.

Η ματ απόχρωση, επιλέχθηκε σαν μονόδρομος, μιας που εξοικονομεί περίπου μισό κιλό βάρους από το αμάξωμα, σε σχέση με το γυαλιστερό χρώμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
ΜΟΤΟ