ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δεν μας αφήνει τα περιθώρια η εικόνα να καταλάβουμε πολλά ωστόσο γνώριμη η εικόνα της πλατφόρμας
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δεν μας αφήνει τα περιθώρια η εικόνα να καταλάβουμε πολλά ωστόσο γνώριμη η εικόνα της πλατφόρμας

Nέο SUV Renault (video)

2.378 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2016)

Πιθανός αντικαταστάτης του Renault Koleos το νέο SUV Renault Maxthon

Η Τρίτη γενιά Renault στην οικογένεια των SUV με πιθανή ονομασία Maxthon αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της .Φήμες θέλουν να μοιράζεται την πλατφόρμα του επταθέσιου μοντέλου της Nissan το X-Trail. 
Το Maxthon της Renault θα είναι ένα ευρύχωρο πενταθέσιο, ωστόσο δεν γίνεται ξεκάθαρο αυτό.Η Renault Μαλαισίας έχει δώσει στην δημοσιότητα βίντεο χωρίς να αποκαλύπτει πολλά για το νέο μοντέλο της όπως θα διαπιστώσετε και εσείς.
Κατασκοπευτικές φωτογραφίες όμως δείχνουν το νέο μοντέλο με αρκετά μεγάλο όγκο που πιθανότατα να είναι και μια επταθέσια έκδοση του Maxthon.
Δεν αποκλείεται κάτω από το καπό του Maxthon να συναντήσουμε κινητήρες της Nissan είτε βενζίνης είτε πετρελαίου, όπως γίνεται και με το Koleos μέχρι σήμερα.
 Στοιχεία για το ποιόν κινητήρα θα φοράει το Renault Maxthon δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, oι μηχανικοί όμως της Renault αφήνουν υπόνοιες ότι ακόμη όλα εξετάζονται για το νέο SUV. Οι τιμές επιδόσεων και οικονομίας λέγεται ότι είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοιες με του Nissan X-trail είτε σε αυτόματη είτε σε χειροκίνητη έκδοση.Την γκάμα των κινητήρων θα ολοκληρώνει ένας κινητήρας βενζίνης 1.2 TCe με απόδοση 128 ίππων, και πολύ πιθανόν να δούμε και δικίνητες εκδόσεις εκτός από τις τετρακίνητες. 
Περιμένουμε να δούμε το αυτοκίνητο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Πεκίνο όπου και θα λυθεί το μυστήριο.

Η διαφορά στο μέγεθος είναι διακριτή με τη πρώτη ματια

Η διαφορά στο μέγεθος είναι διακριτή με τη πρώτη ματια

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto