ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέες εφαρμογές για κινητήρα τηλέφωνα και όχι μόνο παρουσίασε η Renault Trucks για τους χρήστες του.

Νέες εφαρμογές για κινητήρα τηλέφωνα και όχι μόνο παρουσίασε η Renault Trucks για τους χρήστες του.

Renault Trucks: Νέες δωρεάν εφαρμογές

1.622 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2013)

Με δύο νέες –δωρεάν- εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, η Renault Trucks προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να μειώσουν το κόστος χρήσης των οχημάτων τους.

Συγκεκριμένα, η Renault Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Trucks ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέωνεφαρμογών, των «The Range» και «Cost Saver» που μπορούν να αποκτηθούν δωρεάν μέσω τωνιστοσελίδων AppStore και GooglePlay. Οι εν λόγω εφαρμογές είναι ειδικά σχεδιασμένες γιανα προσφέρουν στις μεταφορικές επιχειρήσεις και τους οδηγούς τους, τηδυνατότητα να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη τους.

Οι χρήστες της εφαρμογής «The Range»μπορούν ανά πάσα στιγμή να συμβουλευθούν τα χαρακτηριστικά της που έχουνεξελιχθεί για να προσφέρουν μείωση του κόστους χρήσης του οχήματος καθώς καιαύξηση του επιπέδου άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνει ο οδηγός.

Με την εφαρμογή «Cost Saver» οιπελάτες της Renault Trucks είναιεπίσης σε θέση να μειώσουν σημαντικά τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης. Μέσωτης συγκεκριμένης εφαρμογής είναι σε θέση να βρουν ειδικά εξελιγμένες λύσειςπου προσφέρει η γαλλική εταιρεία.

Με τις νέες αυτές εφαρμογές,η Renault Trucks έχει πλέον να επιδείξει συνολικάέντεκα (11) apps που είναι διαθέσιμες από τα AppStore και Google Play και πιο συγκεκριμένα τις:

-The Range: Δωρεάν.Ένας εύκολος τρόπος για να ανακαλύψετε την νέα Euro6 γκάμα φορτηγών της Renault Trucks.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο

Leasing
Autotriti.gr