ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πολλαπλά νέα αντικλεπτικά συστήματα για την καμπίνα και το φορτίο προσφέρει η Renault Trucks για τη νέα γκάμα φορτηγών της.

Πολλαπλά νέα αντικλεπτικά συστήματα για την καμπίνα και το φορτίο προσφέρει η Renault Trucks για τη νέα γκάμα φορτηγών της.

Renault Trucks: Προστατεύοντας τους οδηγούς

2.047 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2014)

Σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσει την ασφάλεια των οδηγών, η Renault Trucks παρουσίασε πολλαπλά αντικλεπτικά συστήματα για την εντελώς ανανεωμένη γκάμα βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της.

Οι κλοπές του φορτίου στα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

επαγγελματικά οχήματα δεν είναι κάτι το καινούργιο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καισε πολλές περιπτώσεις, οι κακοποιοί δεν διστάζουν να καταφύγουν στη βίαπροκειμένου να κλέψουν τόσο το όχημα όσο και τα προσωπικά είδη των οδηγών.

Με βάση αυτό το δεδομένο, οιεπαγγελματίες οδηγοί φορτηγών συχνά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ασφάλειαςκατά την τέλεση των δρομολογίων τους.

Σε μια προσπάθεια να αναβαθμίζειτο επίπεδο της ασφάλειας των χειριστών των οχημάτων της, η Renault Trucks παρουσίασε μια νέα γκάμαπροϊόντων που είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικές λύσεις στους οδηγούς τηςνέας γενιάς φορτηγών της, στις περιπτώσεις που αυτοί θα χρειαστεί ναπροστατέψουν τόσο τον εαυτό τους όσο και το φορτίο που μεταφέρουν.

Οι λύσεις αυτές εστιάζονται σεέναν υπερσύγχρονο συναγερμό με πολλαπλές λειτουργίες, ένα ειδικό «κουμπίκινδύνου», ένα σύστημα ασφάλισης των θυρών της καμπίνας καθώς και έναν…ανιχνευτή αερίων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
Leasing