Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σχεδιαστική γραμμή από μια άλλη εποχή.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σχεδιαστική γραμμή από μια άλλη εποχή.

Ρετρό και μοντέρνα Jaguar

2.612 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Η ξεχωριστή και φινετσάτη Jaguar Speedback GT θα παρουσιαστεί το Μάρτιο στη Γενεύη και χάρη στο κλασσικό της σχεδιαστικά αμάξωμα, αλλά και την μοντέρνα πινελιά της ενδέχεται να προσελκύσει αρκετό κόσμο.

Η David Brown Automotive, θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο μοντέλο στην  Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο, την Jaguar Speedback GT. Το αυτοκίνητο είναι κυριολεκτικά χειροποίητο και έχει σαν βάση την Jaguar XKR. Χρειάστηκαν αμέτρητες ώρες εργασίας, προκειμένου να συνδυαστεί ο κλασσικός σχεδιασμός με τη μοντέρνα και σύγχρονη τεχνολογική ευφυΐα.

Το πρωτότυπο κάθισμα που εξοπλίζει το πόρτ-μπαγκάζ.

Το πρωτότυπο κάθισμα που εξοπλίζει το πόρτ-μπαγκάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο τμήμα του πορτ-μπαγκάζ, συγκριτικά με την XKR, η Speedback GT με την τοποθέτηση δυο μεντεσέδων, εμφανίζει ένα πρακτικό κάθισμα στο πίσω μέρος.
Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στις 3 αποχρώσεις του αυτοκινήτου και εκτός αυτού, ο συνολικός χρόνος κατασκευής διήρκησε οκτώ εβδομάδες.
Η Jaguar Speedback GT είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά σαν Concept το 2014 και συγκριτικά με το τωρινό μοντέλο έχει αλλάξει κατά πολύ.

Οι μηχανικοί θέλησαν να διατηρήσουν την «ταυτότητα» της XKR και έτσι εγκατέστησαν έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα, χωρητικότητας 5.0-λίτρων και απόδοσης 510 ίππων. Όσον αφορά στη τιμή της, ανέρχεται στις 578.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Citroen