Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο θρύλος των ράλι σημείωσε ότι η μεγάλη κάθετη δύναμη είναι ένας ισχυρός παράγοντας που οι γύροι στο Nurburging γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι.

Röhrl: «To Ring είναι επικίνδυνο»

2.207 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

Tην άποψη του ότι η πίστα του Ring είναι πλέον «αργή» για να κυνηγούν εκεί ρεκόρ αυτοκίνητα όπως η Porsche 911 GT2 RS, εξέφρασε ο θρύλος των αγώνων ράλι Walter Röhrl. Διαβάστε τι είπε!

Την πεποίθηση του ότι η νέα Porsche 911 GT2 RS παραείναι γρήγορη ακόμα και για την πίστα του Nurburgring εξέφρασε ο θρύλος αγώνων Walter Rohrl σε συνέντευξη του.

Συγκεκριμένα, ο Walter Rohrl που το περασμένο διάστημα είχε λάβει μέρος σε δοκιμές του ίδιου μοντέλου στην Ανδαλουσία, ζήτησε να μην συμπεριληφθεί στις προσπάθειες της εταιρείας για να κάνει δικό της το ρεκόρ στο Ring εξαιτίας των ενστάσεων που έχει σχετικά με την πιθανότητα να γίνει κάποιο ατύχημα.

Ο Rohrl δήλωσε: «Δεν υπάρχει χώρος για λάθη και αυτό είναι κακό πράγμα. Σε ταχύτητες σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο όπως η 911 GT2 RS, φτάνεις στην στροφή Schwedenkreuz στα 295 χλμ./ώρα και στην Fuchsrohre στα 270 χλμ./ώρα και γνωρίζω όλα τα ατυχήματα που έχουν γίνει σε αυτά τα μέρη τα τελευταία 20 χρόνια. Αν φτάσεις στην Fuchsrohre με 270 χλμ./ώρα, πάντα θυμάμαι έναν από τους δοκιμαστές της Bridgestone όταν έσπασε το τιμόνι.»
 
Ο θρύλος των ράλι συνέχισε σημειώνοντας ότι η μεγάλη κάθετη δύναμη των περισσότερων εργοστασιακών μοντέλων είναι ένας ισχυρός παράγοντας που οι γύροι στο Nurburging γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνοι.

Παρά ταύτα, ο επικεφαλής της Porsche στον τομέα αγώνων και στην ανάπτυξη μοντέλων GT, κ. Steffen Walliser δήλωσε πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία θα συνεχίσει να κυνηγά τα ρεκόρ στο Ring « Η ανθρωπότητα αναπτύχθηκε πηγαίνοντας όλο και πιο γρήγορα. Γιατί να μην συνεχιστεί αυτο; Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσει ο ανταγνωνισμός».

Mercedes
KIA