Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το type 390 λειτουργεί με έναν εντελώς πρωτότυπο μηχανισμό κίνησης. "Κινητήρα στον καρπό¨το χαρακτήρισε η Parmigiani

Ο σχεδιασμός του ρολογιού ανταποκρίνεται στην αισθητική της Bugatti

Ρολόι με το σήμα της Bugatti

2.088 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2017)

Ρολόι θα κυκλοφορήσει από την Bugatti, στο πλαίσιο των προϊόντων που συνοδεύουν την Chiron, σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία παραγωγής ρολογιών Parmigiani.

Το ρολόι που φέρει την επωνυμία Bugatti type 390 λειτουργεί με έναν εντελώς πρωτότυπο μηχανισμό κίνησης και περιγράφεται από την εταιρεία ως «ένα σύστημα κινητήρα στον καρπό», κάνοντας μια αναλογία μεταξύ της σημαντικής του θέσης στον τομέα της ωρολογοποιίας, αντίστοιχη με αυτήν που κατέχει η Bugatti σε εκείνον του αυτοκινήτου.

Επίσης και το περίβλημα του ρολογιού είναι πρωτότυπου σχεδιασμού, ανταποκρινόμενο στην αισθητική της Bugatti, ενώ θεωρείται από τους ειδικούς ακόμα πιο εξελιγμένο συγκριτικά με το type 370 που συνόδευε την Veyron.
 
Επιπλέον τo type 390 διαθέτει έναν οριζόντιο κυλινδρικό μηχανισμό που αποτελείται από δύο μπάρες που εκτελούν το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας και τα οποία ενώνονται με την άκρη του περιστρεφόμενου σκελετού μέσα από τρία κιβώτια ταχυτήτων σε μια διάταξη μοναδική για την ωρολογοποιία. Περιλαμβάνει εννέα από τα μικρότερα ρουλεμάν του κόσμου, με διάμετρο μόλις 1,28 χιλιοστά, καθώς επίσης και δώδεκα κεραμικές σφαίρες διαμέτρου μόλις 0,2 mm.
 
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το type 390 θα διατίθεται μέσα σε μία ολόχρυση θήκη 18 καρατίων χρώματος ροζ ή λευκόχρυσο. Η θήκη κλείνει με έναν μαύρο ιμάντα φτιαγμένο από δέρμα αλιγάτορα, ενώ η Parmigiani θα φτιάξει μόλις δέκα τέτοια ρολόγια πράγμα που σημαίνει κάποιοι από τους ιδιοκτήτες Bugatti Chiron δεν θα έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν. Τέλος η τιμή του ανέρχεται στα 350.000 δολάρια , ήτοι περίπου 300.000 ευρώ   
 

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO