Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εκτροπή των οχημάτων θα λάβει χώρα από τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο των Σελιανιτίκων.

Η εκτροπή των οχημάτων θα λάβει χώρα από τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου έως τον ανισόπεδο κόμβο των Σελιανιτίκων.

Ρυθμίσεις στην Αθηνών-Πατρών

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2016)

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα σήμερα και αποσκοπούν στην διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης εργοστασιακής σήμανσης και ασφαλτοτάπητα στην Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.Διαβάστε περισσότερα στο AutoΤρίτηΠιο συγκεκριμένα, σήμερα από τις 22:00 ώρα μέχρι και την επόμενη μέρα αύριο στις 06:00 το πρωί, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στη κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται εκτροπή των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο του Ρίου (Χ.Θ. 206,000) έως τον ανισόπεδο κόμβο των Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 183,000).
Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τις ρυθμιστικές πινακίδες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Leasing