Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Θα είναι SUV το επόμενο Evo;

Θα είναι SUV το επόμενο Evo;

SUV το επόμενο Εvo;

3.272 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Μπορεί η Mitsubishi τo τελευταίο ένα χρόνο να μην έχει φέρει στην παραγωγή ένα Lancer Evolution, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το επόμενο αυτοκίνητο που θα φέρει το σήμα «Evo» θα είναι απαραίτητα Lancer.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο προϊστάμενος της εταιρείας Trevor Mann, το επόμενο μοντέλο που θα φέρει το λογότυπου του «Evo», βρίσκεται στους μακροπρόθεσμους και όχι στους βραχυπρόθεσμους στόχους της εταιρείας, υπονοώντας παράλληλα, πως το νέο Evo (όταν αυτό έρθει) δεν είναι απαραίτητο να είναι sedan, αλλά θα μπορούσε να είναι και ένα SUV, το οποίο θα ανέβαζε τη δημοτικότητα της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον ο Mann έκανε γνωστό πως η μάρκα ήθελε να έχει μαζί της ένα μοντέλο με το οποίο θα έκανε αίσθηση, για αυτό και επέλεξε το Pajero Sport.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το Lancer το οποίο δεν έχει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία δέκα χρόνια, σταμάτησε να παράγεται στο εργοστάσιο της Mizushima στην Ιαπωνία, έτσι ώστε να «κάνει χώρο» για το crossover ASX και πλέον θα κατασκευάζεται στην Ταιβάν, καθώς όπως γνωστοποίησε ο Mann η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να πουλάει Lancer για όσο ακόμα μπορεί.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL