Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Μusk ανέφερε ότι θα φτάσει τα επόμενα χρόνια αλλά επειδή προτεραιότητα για την εταιρία είναι οι παραγγελίες για το Model 3.

Ο Μusk ανέφερε ότι θα φτάσει τα επόμενα χρόνια αλλά επειδή προτεραιότητα για την εταιρία είναι οι παραγγελίες για το Model 3.

Σε 3-4 έτη το Μodel Y

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2017)

Με την Tesla να έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή των Model S και Model 3, φαίνεται πως το ηλεκτρικό crossover της θα καθυστερήσει.

Το αφεντικό της Τesla, Εlon Musk προέβη σε ανακοινώσεις για το επερχόμενο Model Y, το πολυαναμενόμενο ηλεκτρικό crossover της αμερικανικής εταιρίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με τα crossover να είναι πολύ δημοφιλή στις ΗΠΑ, οι ειδικοί αναφέρουν ότι το Model Y μπορεί να γίνει το top- seller της Τesla. Δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Model Y αλλά αναμένεται να είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Model 3 και να λειτουργήσει σαν το μεγαλύτερο αδελφάκι του.

Ο Μusk ανέφερε ότι θα φτάσει τα επόμενα χρόνια αλλά επειδή προτεραιότητα για την εταιρία είναι οι παραγγελίες για το Model 3, το Υ ίσως σημαίνει ότι θα πάει αρκετά πιο πίσω. Το 2016 ο Musk είχε δηλώσει για το Model Υ: «Eπειδή το Model Y αναμένουμε να έχει ζήτηση 500.000 με 1.000.000 αυτοκίνητα τον χρόνο, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στο Model 3. Στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στο Μοdel Y με όλες μας τις δυνάμεις».
 
Μπορεί η Tesla να έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τις ετήσιες πωλήσεις της και για αυτό τον λόγο να έβγαζε στην παραγωγή νωρίτερα το Model Y, ωστόσο η εταιρία θέλει να δώσει όλο το βάρος της στην παραγωγή του περιζήτητου Model 3.

Πότε θα δούμε το Model Y;

( Το Tesla Model Y της εικόνας είναι σχεδίαση της RM Car Design)
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
SEAT XENOIASTOI