Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το σημείο που είναι στερεωμένοι οι πλευρικοί καθρέπτες στα SUV οχήματα φαίνεται πως θέλει να αναθεωρήσει η Ford μέσω του Bronco.

Σε άλλη θέση οι καθρέπτες στο Ford Bronco;

1.599 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Το σημείο που είναι στερεωμένοι οι πλευρικοί καθρέπτες στα SUV οχήματα φαίνεται πως θέλει να αναθεωρήσει η Ford μέσω του Bronco, κάτι που φαίνεται σε σχέδιο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.


Η εν λόγω εικόνα διέρρευσε από τα σχέδια που κατέθεσε στους αρμόδιους φορείς των ΗΠΑ η μάρκα προκειμένου να κατοχυρώσει την ευρεσιτεχνία της και όπως φαίνεται αφορά το επερχόμενο Ford Bronco, πάνω στο οποίο εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό. Όπως μπορούμε να δούμε οι καθρέπτες έχουν πάρει θέση στην μπροστινή κολόνα, πιο πάνω από εκεί που τους έχουμε συνηθίσει να βρίσκονται.
 
Μπορεί πολλούς να τους ξενίζει, ωστόσο το πλάνο αυτό έχει βάση, καθώς η μάρκα σκέφτεται να προσφέρει το νέο της SUV με τη δυνατότητα να αφαιρούνται οι πόρτες, κάτι για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει σε παλαιοτέρα ρεπορτάζ. Έτσι από τη στιγμή που η πόρτα θα μπορεί να αποκολλάται από το αμάξωμα, έπρεπε να βρεθεί ένα άλλο μέρος για τους πλευρικούς καθρέπτες.
 
Φυσικά, όλα αυτά πρόκειται για σχέδια της Ford και όχι για κάποιο τετελεσμένο γεγονός. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα το μοντέλο παραγωγής του Ford Bronco να περιλαμβάνει όλα, κανένα, ή μερικά από τα χαρακτηριστικά που επισημαίνονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας. Θυμίζουμε πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες καταθέτουν διπλώματα ευρεσιτεχνίας ακόμα και σε περίπτωση που η ιδέα που έχουν δεν θα προσφερθεί άμεσα σε ένα μοντέλο παραγωγής.
 
Μετά τα νέα δεδομένα η έλευση του Ford Bronco αναμένεται με ακόμα περισσότερη αγωνία προκειμένου να δούμε πόσες και ποιες από τις πατέντες της Ford θα κουβαλά πάνω του το μοντέλο.

Toyota
OPEL