Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε ισχύ το ενιαίο e-pass από σήμερα

3.072 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2020)

Από σήμερα, κάθε οδηγός χρειάζεται μόνο έναν πομποδέκτη για να περάσει από τα διόδια όλων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας.

Aπό σήμερα τίθεται σε λειτουργία το ενιαίο e-pass για τα διόδια όλων των αυτοκινητοδρόμων της χώρας. Πλέον, οι οδηγοί μπορούν να περάσουν από οποιοδήποτε σταθμό διοδίων χρησιμοποιώντας έναν πομποδέκτη, ανεξαρτήτως παραχωρησιούχου και χωρίς να προβούν σε καμία επιπλέον ενέργεια.

Με αυτόν τον τρόπο, οι μετακινήσεις θα γίνονται τώρα ευκολότερα και πιο γρήγορα ενώ οι ουρές στα διόδια λέγεται πως θα είναι μικρότερες. Μέχρι και χθες, οι οδηγοί έπρεπε να διαθέτουν τρεις διαφορετικές συσκευές-πομποδέκτες για να μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας.

Κάθε αυτοκινητόδρομος ωστόσο συνεχίζει να επιβάλλει τις δικές του χρεώσεις και γιαυτό, σε περίπτωση μεταβολής του ύψους του οχήματος λόγω πρόσθετου φορτίου στην οροφή, συστήνεται οι χρήστες του οδικού δικτύου να περνούν από εισπράκτορα και όχι από ηλεκτρονική λωρίδα, για λόγους ασφαλείας και σωστής τιμολόγησης.
 

Mercedes
Ford