Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Sesto Elemento είναι ένα πολύ σπάνιο μοντέλο καθώς παρήχθη σε μόλις 20 κομμάτια.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Sesto Elemento είναι ένα πολύ σπάνιο μοντέλο καθώς παρήχθη σε μόλις 20 κομμάτια.

Sesto Elemento αδούλευτη

8.992 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2017)

Στο Ντουμπάι τα supercars είναι κάτι συνηθισμένο. Τόσο πολύ που κάποιοι αγοράζουν και πουλάνε μια Sesto Elemento χωρίς να την έχουν οδηγήσει ούτε μέτρο στο ενδιάμεσο. Έτσι η συγκεκριμένη έχει «γράψει» μόλις 198 χλμ.

Με μόλις 20 μονάδες να έχουν παραχθεί, η Lamborghini Sesto Elemento είναι ένα αρκετά σπάνιο θέαμα και τώρα ένα αντίτυπο που φέρεται να έχει ακόμη τα χιλιόμετρα παράδοσης είναι προς πώληση στο Ντουμπάι. Η ζητούμενη τιμή των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ (2,6 εκατομμύρια δολάρια) φαίνεται κάπως λογική αν λάβουμε υπΆ όψιν ότι η αρχική αξία του σπάνιου αυτού μοντέλου είναι περίπου 2 εκατ. ευρώ (περίπου 2,6 εκατ. δολάρια την εποχή εκείνη).

Το εν λόγω αντίτυπο έχει κάνει μόλις 198 χλμ. τα οποία είναι τα χιλιόμετρα με τα οποία παραδόθηκε στον αρχικό της ιδιοκτήτη.

Το εν λόγω αντίτυπο έχει κάνει μόλις 198 χλμ. τα οποία είναι τα χιλιόμετρα με τα οποία παραδόθηκε στον αρχικό της ιδιοκτήτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σύμφωνα με τον εκθεσιακό χώρο που πωλεί αυτό το supercar, κανένας από τους δύο ιδιοκτήτες μέχρι στιγμής δεν έκανε ούτε χιλιόμετρο με αυτή τη Sesto Elemento. Τα 198 χιλιόμετρα του οδόμετρου εξακολουθούν να είναι τα αρχικά χιλιόμετρα με τα οποία παραδόθηκε. Αν αυτό αληθεύει, τότε είναι κρίμα που κανείς δεν δοκιμάζει την εντυπωσιακή απόδοση αυτής της Lambo.Επιπλέον, ο πωλητής ισχυρίζεται ότι συνεργάζεται με μια εταιρεία μηχανικών που θα μπορούσε να μετατρέψει αυτή τη Sesto Elemento η οποία έχει άδεια μόνο για πίστα ώστε να μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα στο δρόμο. Εάν ο αγοραστής προχωρήσει σε αυτή τη μετατροπή, θα έχει στην κατοχή του τη μοναδική Sesto Elemento με άδεια να κυκλοφορήσει στο δρόμο. Ο πωλητής δεν αναφέρει καμία λεπτομέρεια σχετικά με το τι θα κοστίσει αυτή η διαδικασία, αλλά για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης η Lanzante Motorsport χρεώνει 240.000 λίρες (282.966,7 ευρώ) για να πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη μετατροπή στη McLaren P1 GTR.
 
Η Lamborghini λανσάρισε τη Sesto Elemento πρώτα ως πρωτότυπο το 2010 και οι φήμες από την αρχή έδειχναν ότι θα υπάρξει και έκδοση παραγωγής. Το μοντέλο που ήταν διαθέσιμο στους πελάτες εξοπλιζόταν με έναν V10 κινητήρα 5.2 λίτρων με 562 ίππους (419 kW). Η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων έκανε το coupe να ζυγίζει μόλις 999 κιλά. Η υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος επιτρέπουν στη Sesto Elemento να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα) σε μόλις 2.5 δλ.
 
Την τελευταία φορά που είδαμε μία Sesto Elemento να πωλείται είχε κάνει μόλις 19 χιλιόμετρα και ήταν το 2015 και ο πωλητής ζητούσε 3 εκατομμύρια ευρώ (3.3 εκατομμύρια δολάρια την εποχή εκείνη).
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL