Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai Bayon στη βασική του έκδοση

 Σχολιάστε 
20.398 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2024)
Δοκιμή: Ανανεωμένο Hyundai Bayon στη βασική του έκδοση
2 Φωτογραφίες »

- Μικρό SUV με 19 χιλιάρικα και εγγύηση με απεριόριστα χλμ.
- Θυμίζει baby Kona σε σχεδίαση και έχει πλούσιο εξοπλισμό
- Έχει την πιο φαρδιά καμπίνα της κατηγορίας, σαν οικογενειακό SUV
- Ο ατμοσφαιρικός κινητήρας με 79 άλογα είναι κυρίως για απλή καθημερινή χρήση

Θυμίζει baby Kona σε σχεδίαση και έχει στάνταρ οθόνη 10,25 ιντσών

Το Hyundai Bayon, το μικρότερο σε διαστάσεις SUV της μάρκας (4,18 μ.), ανανεώθηκε αισθητικά και αναβαθμίστηκε τεχνολογικά, συνεχίζοντας πιο επίκαιρο την εμπορική του πορεία. Επιγραμματικά, στο εμπρός μέρος η LED φωτιζόμενη μπάρα φώτων καλύπτει όλο το εμπρός μέρος, όπως ακριβώς στο νέο Hyundai Kona, ενώ ο εξοπλισμός από την βασική έκδοση Premium περιλαμβάνει μεγάλη οθόνη 10,25 ιντσών, σύστημα πλοήγησης και την εφαρμογή τηλεματικής BlueLink.

Ατμοσφαιρικό με 79 άλογα για καθημερινή χρήση

Η βασική έκδοση του ανανεωμένου Hyundai Bayon εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,2 λτ. ο οποίος αποδίδει μόλις 79 άλογα και 115 Nm ροπής (83 άλογα με 118 Nm ροπής το προ-ανανέωσης μοντέλο). Ένα σύνολο εστιασμένο στην καθημερινή χρήση, το οποίο έχει το πλεονέκτημα πως λόγω χαμηλών ρύπων (118-129 γρ. CO2/χλμ.), δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας σε κάποιες εκδόσεις.


Το Hyundai Bayon εξακολουθεί να είναι γενναιόδωρο ως προς τους χώρους που προφέρει. Έχει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα της κατηγορίας με 1,38 μ. (κάθονται άνετα τρεις ενήλικοι).
2 Φωτογραφίες »

Το Hyundai Bayon εξακολουθεί να είναι γενναιόδωρο ως προς τους χώρους που προφέρει. Έχει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα της κατηγορίας με 1,38 μ. (κάθονται άνετα τρεις ενήλικοι).

Έχει την πιο φαρδιά καμπίνα της κατηγορίας, σαν οικογενειακό SUV

Παρά τις compact διαστάσεις του το Bayon εξακολουθεί να είναι γενναιόδωρο σε χώρους. Έχει το πιο φαρδύ πίσω κάθισμα της κατηγορίας με 1,38 μ. (κάθονται άνετα τρεις ενήλικοι), καθώς επίσης και ένα ικανοποιητικό πορτ-μπαγκάζ 411 λίτρων. Από εκεί και πέρα ένας επιβάτης 1,75 μ. θα έχει χώρο 8 εκ. ανάμεσα στα γόνατα και το μπροστά κάθισμα, ενώ το ύψος την καμπίνας επαρκεί για να κάτσει κάποιος έως 1,83 μ..

Μικρό SUV με 19 χιλιάρικα και εγγύηση με απεριόριστα χλμ.

Το Hyundai Bayon εξακολουθεί να ανήκει στα TOP3 πιο προσιτά μικρά SUV της αγοράς, με τιμή από 19.290 ευρώ με έκπτωση (δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές και τον εξοπλισμό του Hyundai Bayon). Μάλιστα έχει και πολύ καλό εξοπλισμό, καθώς θα συναντήσουμε ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας, την 10άρα οθόνη που αναφέραμε πριν, GPS, την εφαρμογή BlueLink, αλλά και έξτρα αυτοματισμούς όπως την αυτόματη ρύθμιση υψηλής σκάλας φώτων. Τέλος μην ξεχνάμε πως έχει και μια από τις καλύτερες εγγυήσεις της αγοράς με 5 χρόνια για τα μηχανικά μέρη χωρίς όριο χιλιομέτρων.
 
Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική δοκιμή του βασικού Hyundai Bayon

Σελίδα 2Σχεδίαση: Πιο μοντέρνο και με σχεδίαση «out of the box»
Σελίδα 3Εσωτερικό: Στιβαρό και αναβαθμισμένο τεχνολογικά
Σελίδα 4Κινητήρας: Πολιτισμένο σύνολο για καθημερινή χρήση
Σελίδα 5Στο δρόμο: Βολικό στην πόλη και με διευρυμένες δυνατότητες
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Μετρήσεις-Τεχνικά Χαρακτηριστικά
home pro
ASFALISH PSILA GRAMMATA