Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η τελευταία έκδοση του Honda S2000.

Η τελευταία έκδοση του Honda S2000.

Σκέψεις για νέο S2000

2.283 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Φήμες αναφέρουν, πως η Honda εξετάζει από κάθε πλευρά, τη δημιουργία της τρίτης γενιάς του S2000 για το μέλλον, με τις συνθήκες προς το παρόν να μην είναι ώριμες.

Από το 2009, όπου η Honda σταμάτησε τη παραγωγή του καθαρόαιμου S2000, αναμφισβήτητα δεν έχει καταφέρει να βρει τον διάδοχό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν και κατά το πέρασμα των ετών, έχουν διαρρεύσει διάφορα σχέδια και εικασίες για ένα νέο S2000, δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη τίποτα.

Ωστόσο, η τελευταία σπίθα που πυροδότησε φήμες, προέρχεται από το διευθυντή πωλήσεων της Honda στην Ευρώπη, Jean-Marc Streng, ο οποίος τοποθετήθηκε πρόσφατα, λέγοντας πως θα είναι πολύ χαρούμενος, στη περίπτωση που υπάρξει μια νέα έκδοση του S2000.
Επίσης πρόσθεσε, ότι η αγορά στη κατηγορία των Sport αυτοκινήτων είναι δύσκολη υπόθεση και πως οι εμπορικές συνθήκες θα πρέπει να είναι κατάλληλες, έτσι ώστε να προχωρήσουν σε μια τέτοια κίνηση.
Υποθετικά μιλώντας, εάν η ιαπωνική φίρμα προχωρούσε στην εξέλιξη του S2000, αναμφίβολα θα «χτυπούσε» μοντέλα της πισωκίνητης κατηγορίας όπως το Subaru BRZ και το Fiat 124 Abarth.

Σε κάθε περίπτωση, η αναβίωση μίας εκ των ναυαρχίδων της Honda, θα προκαλούσε ερωτηματικά και ατελείωτες συζητήσεις. Εμείς από τη πλευρά μας, είμαστε βέβαιοι ότι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία παρακολουθεί με την άκρη του ματιού, τις διεθνείς εξελίξεις και συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη δύναμη των ονείρων, όπως άλλωστε πράττει πιστά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr