Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η F-Type είναι το πρώτο μοντέλο της jaguar με τέσσερα τούρμπο.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η F-Type είναι το πρώτο μοντέλο της jaguar με τέσσερα τούρμπο.

Sport υβριδικό από Jaguar;

2.270 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2017)

Η Jaguar έχει την τεχνογνωσία αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει κάποια υβριδική sport κατασκευή. Σε δηλώσεις του υψηλόβαθμο στέλεχος δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.

Η Jaguar δήλωσε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει υβριδική τεχνολογία στα μελλοντικά sport μοντέλα της, λίγο μετά την επέκταση της γκάμας της F-Type με την προσθήκη της έκδοσης με τα τέσσερα τούρμπο.

Το υβριδικό σύνολο που έχει αναπτύξει η Jaguar σε συνεργασία με τη Williams έχει απόδοση 888 ίππους από 1.6 λτ.

Το υβριδικό σύνολο που έχει αναπτύξει η Jaguar σε συνεργασία με τη Williams έχει απόδοση 888 ίππους από 1.6 λτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με δηλώσεις του σε Βρετανικά μέσα, ο επικεφαλής για τα sport μοντέλα της Jaguar, Erol Mustafa, δήλωσε ότι δε θα αποκλείσουν την υβριδική τεχνολογία αλλά δεν έδωσε κάποιο χρονικό ορίζοντα σχετικά με το πότε θα μπορούσαμε να δούμε ένα υβριδικό jaguar sport μοντέλο. Σύμφωνα με τον Mustafa αυτό θα γίνει όταν θα μπορούν να έχουν την κατάλληλη υλοποίηση ώστε να φτιάξουν ένα αξιόλογο sport μοντέλο.ΠαρΆ ότι η Βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει λανσάρει κάποια υβριδική sport κατασκευή μέχρι στιγμής, έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία πάνω σε τέτοιου είδους συστήματα με πιο γνωστό παράδειγμα το C-X75 του οποίου το κινητήριο σύνολο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Williams Advanced Technology.

Συνδυάζει έναν κινητήρα χωρητικότητας 1.6 λτ. με δύο τούρμπο, με ένα ζευγάρι ηλεκτροκινητήρες ώστε να παράξει ισχύ 888 ίππων. Δε θα βγει ποτέ στην παραγωγή αλλά σίγουρα θα αποτελέσει τη βάση για μια μελλοντική υβριδική sport υλοποίηση από την εταιρεία. Δεδομένου ότι η υβριδική Porsche 911 είναι καθΆ οδόν η Jaguar ίσως αναγκαστεί να μπει και αυτή στο χορό αργά ή γρήγορα.

Στις εικόνες βλέπουμε την F-Type.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN