Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

To Μercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury Concept.

Στα σκαριά SUV-σεντάν από την Mercedes;

3.105 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2020)

H Μercedes φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βάλει το Maybach Vision Ultimate Luxury Concept σε παραγωγή και να παρουσιάσει το πρώτο SUV-σεντάν στην ιστορία.


Η Mercedes τράβηξε τα βλέμματα πάνω της το 2018 στην Έκθεση Auto China όταν παρουσίασε το Maybach Vision Ultimate Luxury Concept που θα έλεγε κανείς πως ήταν μια μίξη ενός crossover με τα χαρακτηριστικά ενός σεντάν.

Τώρα, ένα νέο δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει πως ένα αυτοκίνητο που θα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το προαναφερθέν concept πρόκειται να κατασκευαστεί από την Mercedes. Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στρατόπεδο της φίρμας, το μοντέλο αυτό είναι γνωστό με την ονομασία SUL (Sport Utility Limousine) και αποτελεί ουσιαστικά την πρόταση της φίρμας για ένα επιμηκυμένο σεντάν, με εμφάνιση αρκετά διαφορετική από αυτή που έχουμε δει στις μεγάλες αμερικάνικες μπερλίνες των περασμένων ετών.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου ενώ υπάρχουν ερωτηματικά για το πού θα χωρέσει στην γκάμα της Mercedes ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Για την τροφοδοσία  του, το concept διέθετε ένα ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, έχοντας ένα ηλεκτρικό μοτέρ σε κάθε τροχό με τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 750 ίππους, χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 80 κιλοβατώρων που του έδινε τη δυνατότητα να κινηθεί για περισσότερα από 322 χιλιόμετρα χωρίς φόρτιση. Μάλιστα σε περίπτωση η μπαταρία συνδεόταν με το σύστημα φόρτισης τότε, μετά από ένα διάστημα πέντε λεπτών, θα ήταν σε θέση να διανύσει 97 χιλιόμετρα.
 

Autotriti.gr
OPEL