Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στα σκαριά νέο μεσαίο SUV από τη Lucid με τιμή κάτω από 50.000 ευρώ

1.443 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2024)
Η πρώτη εικόνα από το επερχόμενο  ηλεκτρικό μεσαίο crossover που ετοιμάζει η Lucid με κόστος κοντά στις 47.250 ευρώ.
2 Φωτογραφίες »

Η πρώτη εικόνα από το επερχόμενο ηλεκτρικό μεσαίο crossover που ετοιμάζει η Lucid με κόστος κοντά στις 47.250 ευρώ.

- Πρώτη εικόνα από το νέο της SUV έδωσε στην δημοσιότητα η Lucid
- Με σπορ, διαφορετική σχεδίαση από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας
- Ηλεκτρικό, με μικρότερη μπαταρία και αυτονομία ίση με του ανταγωνισμού
- Μπαίνει στην παραγωγή το 2026 και αναμένεται να κοστίζει κάτω από 50.000 ευρώ

Πρώτη εικόνα από το νέο της crossover έδωσε στην δημοσιότητα η Lucid

Η Lucid, η αμερικάνικη μάρκα πολυτελών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αποκάλυψε για πρώτη φορά το νέο της προσιτό SUV που ετοιμάζει για την κατηγορία των μεσαίων SUV. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα είναι μικρότερο από τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα Lucid Air και Gravity (σ.σ το μεγάλο SUV με αυτονομία έως και 708 χλμ. και τιμή εκκίνησης κοντά στις 72.000 ευρώ) που υπάρχουν στη γκάμα αυτή τη στιγμή και έχουν ως βασικούς ανταγωνιστές τα Tesla Model 3 και Model Y, αντίστοιχα. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, η νέα προσθήκη έχει ως στόχο να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές, κάτι που βασίζεται στο χαμηλό κόστος απόκτησης.

Με σπορ,διαφορετική σχεδίαση από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας

Σχεδιαστικά, το μελλοντικό μοντέλο της Lucid αναμένεται να υιοθετήσει πιο σπορ εμφάνιση, η οποία θα διαφοροποιείται από τα Air και Gravity. Μάλιστα, στην teaser φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική φίρμα, η γραμμή της οροφής του SUV είναι έντονα κεκλιμένη προς τα πίσω προσδίδοντας μια coupe αισθητική, ενώ ξεχωρίζουν και οι έντονες καμπύλες στους πίσω «ώμους». Από εκεί και έπειτα, δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής πολλές λεπτομέρειες για τον πρόβολο μπροστά, με εξαίρεση το λογότυπο της μάρκας το οποίο αναγράφεται ψηλά στη μάσκα.


Lucid Gravity: Το μεγάλο πολυτελές ηλεκτρικό της φίρμας με κόστος περίπου από 72.000 ευρώ.
2 Φωτογραφίες »

Lucid Gravity: Το μεγάλο πολυτελές ηλεκτρικό της φίρμας με κόστος περίπου από 72.000 ευρώ.

Ηλεκτρικό, με μικρότερη μπαταρία και αυτονομία ίση με του ανταγωνισμού

Από πλευράς διαστάσεων, η πλατφόρμα του νέου SUV της Lucid αναμένεται να το «προσγειώσει» στην καρδιά της κατηγορίας των μεσαίων SUV. Από εκεί και έπειτα, θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος θα αντλεί ενέργεια από μία μπαταρία μικρότερης χωρητικότητας από αυτών του ανταγωνισμού. Παρόλα αυτά, το αμερικανικό στρατόπεδο υπόσχεται ότι θα προσφέρει αυτονομία περίπου ίση συγκριτικά με τα μοντέλα της κλάσης του.

Μπαίνει στην παραγωγή το 2026 και αναμένεται να κοστίζει κάτω από 50.000 ευρώ

Η παραγωγή του επερχόμενου ηλεκτρικού SUV της Lucid αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2026, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την τιμή του στην αμερικανική αγορά να μιλούν για κάτω από 50.000 δολάρια, ή αλλιώς 47.250 ευρώ. Μάλιστα, το μελλοντικό SUV της Lucid δεν αποκλείεται να έρθει και σε ορισμένες αγορές της Ευρώπης, παίρνοντας ως δεδομένη και την παρθενική εμφάνιση της μάρκας στις αρχές του 2024 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, την οποία ακολούθησε η έναρξη των πωλήσεων σε Γερμανία, Ελβετία, Ολλανδία και Νορβηγία.

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI