Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πριν από δύο εβδομάδες, η Nissan εξέφρασε την πρόθεσή της να αποκαλύψει ένα νέο concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και σήμερα μάθαμε ότι το νέο πρωτότυπο ονομάζεται IMQ.

Στη Γενεύη το Nissan IMQ concept (+vid)

1.931 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

Πριν από δύο εβδομάδες, η Nissan έδειξε την πρόθεσή της να αποκαλύψει ένα νέο concept στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και σήμερα μάθαμε ότι το νέο πρωτότυπο ονομάζεται IMQ.

Στο σύντομο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία, ωστόσο γνωστοποιεί πως το IMQ concept θα πρόκειται για ένα crossover, όπως μπορείτε να δείτε και στο σκίτσο λίγο πιο πάνω. Από κει και πέρα από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μελλοντικό μοντέλο δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το λογότυπο IMQ εξασφαλίστηκε από τη Nissan μέσω της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας (EUIPO) στα τέλη του περασμένου έτους. Τα γράμματα «ΙΜ» είναι η συντομογραφία του «Intelligent Mobility», αλλά δεν ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει το «Q» στην προκειμένη περίπτωση.
 
Τέλος να σημειωθεί πως εκτός από το IMQ, η εταιρεία κατοχύρωσε επίσης το εμπορικό σήμα IMS. Το τελευταίο μοντέλο παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στο Auto Show του Ντιτρόιτ όντας ένα σπορ σεντάν με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που προσφέρουν συνδυασμένη ισχύ 490 ίππων και ροπή 799 Nm.
 
Έτσι σε λίγες ημέρες στη Γενεύη θα μάθουμε περισσότερα για το νέο crossover της Nissan, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ότι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.
 

Toyota
Leasing