Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην ΑΑΔΕ η λίστα με τα πρατήρια που νοθεύουν βενζίνη & diesel

Στην ΑΑΔΕ η λίστα με τα πρατήρια που νοθεύουν βενζίνη & diesel

5.793 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2022)

Η λίστα με τα πρατήρια-παραβάτες που κάνουν νοθεία στα καύσιμα βρίσκεται στην αρχική σελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και ενημερώνει τους καταναλωτές.

Μάστιγα τα νοθευμένα καύσιμα (βενζίνη & diesel) στην Ελλάδα

Το φαινόμενο της διακίνησης νοθευμένων και λαθραίων υγρών καυσίμων μαστίζει την ελληνική αγορά το τελευταίο διάστημα, ιδιαίτερα από όταν εκτινάχθηκαν οι τιμές του αργού πετρελαίου λόγω της εμπόλεμης κατάστασης και κατ΄ επέκταση των οικονομικών συνθήκων που αυτή δημιούργησε.

Οι ελεγκτικές αρχές διενεργούν μπαράζ ελέγχων σε πρατήρια υγρών καυσίμων προκειμένου να πατάξουν αυτή την παραβατική συμπεριφορά καθώς, όπως έχουν αναφέρει οι επικεφαλής του κλάδου, έως και το 30% των καυσίμων που διακινούνται στην αγορά είναι παραβατικό -λαθραίο ή νοθευμένο-, που αντιστοιχεί σε τεράστιες ποσότητες οι οποίες περνούν από τις αντλίες του 6%-7% των πρατηρίων της χώρας. Αποτέλεσμα αυτής της παραβατικότητας είναι το κράτος να χάνει έσοδα που φτάνουν ως και το 1 δισεκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λίστα παραβατών νοθείας καυσίμων από την ΑΑΔΕ

Για την ορθότερη και ταχύτερη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, η ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) ανήρτησε στην αρχική σελίδα της (aade.gr) τη λίστα με τα πρατήρια που παρανομούν έχοντας στις αντλίες τους νοθευμένα καύσιμα. Στον πίνακα τον οποίο δημοσιεύει η ΑΑΔΕ αναγράφονται η επωνυμία της εταιρείας ή το ονοματεπώνυμο του παραβάτη, η διεύθυνση της επιχείρησης, η απόφαση βάσει της οποίας βεβαιώνεται η παράβαση, το είδος της παράβασης και ,τελικά, η διάρκεια που παραμένει σφραγισμένη η επιχείρηση.

Δείτε πως εμφανίζεται η λίστα παραβατών νοθείας καυσίμων στο επίσημο site της ΑΑΔΕ:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
OPEL