Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών K-ZE θα εξοπλιστεί με πολύ περισσότερα συστήματα ασφαλείας.

Στην Ευρώπη το Renault City Κ-ΖΕ

8.524 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

Η Renault επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει στο City K-ZE και στην Ευρώπη, πράγμα που θα κάνει το crossover αυτό το πιο προσιτό ηλεκτρικό της αγοράς!


Να κατασκευάσει μια μοναδική έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού City K-ZE ειδικά για την αγορά της Ευρώπης φαίνεται πως αποφάσισε η Ευρώπη.

Φέτος, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης που έγινε τον Απρίλιο, το City K-ZE παρουσιάστηκε σαν ένα μικρό ηλεκτρικό crossover, με την μάρκα να κάνει τότε λόγο πως αφορά μόνο την αγορά της Κίνας. Η Renault λοιπόν φαίνεται πως άλλαξε γνώμη αλλά για να το διαθέσει στην Γηραιά Ήπειρο, ομολογουμένως, πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Ο επικεφαλής ηλεκτρικών της Renault, κ. Gilles Normand δήλωσε σχετικά: «Mια special έκδοση του K-ZE θα έρθει στην Ευρώπη».

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών K-ZE θα εξοπλιστεί με πολύ περισσότερα συστήματα ασφαλείας ενώ επιπλέον, η Renault πιθανότατα να επιλέξει να αυξήσει την ηλεκτρική του αυτονομία πάνω από τα 250 χλμ που προσφέρει αυτή την στιγμή το crossover.

Kαι ο αντιπρόεδρος Πωλήσεων της φίρμας, κ. Olivier Murguet δήλωσε πως το K-ZE θα επιτύχει στην Ευρώπη γιατί είναι ιδανικό για τις υπηρεσίες car-sharing. Συγκεκριμένα είπε: «Oι νέοι θα το νοικιάζουν και για αυτό πιστεύουμε πως την μέρα που ένα μίνι ηλεκτρικό έρθει στην Ευρώπη, θα έχει μεγάλη επιτυχία».

Η ισχύς του Κ-ΖΕ στην Κίνα πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 45 ίππων και 119 Νm ροπής με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει μόνο τα 104 χλμ./ώρα. Στην Κίνα διατίθεται από 8.000 ευρώ, ωστόσο υπολογίζεται πως η τιμή για την ευρωπαική έκδοση θα διαμορφωθεί κοντά στις 11.000 ευρώ.
 

HUYNDAI
skoda