Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην αγορά το 2025 τα πρώτα ηλεκτρικά της Sony Honda Mobility

Στην αγορά το 2025 τα πρώτα ηλεκτρικά της Sony Honda Mobility

1.730 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2022)

H κοινοπραξία Sony-Honda είναι πλέον γεγονός με τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα να φτάνουν στην αγορά το 2025.

Ιδρύεται η κοινοπραξία Sony Honda Mobility

Η Sony ανακοίνωσε στις αρχές του 2022 πως βρίσκεται σε αναζήτηση εταίρων για να εισβάλει στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Λίγο αργότερα, στις αρχές Μαρτίου, η εταιρεία συμφώνησε με την Honda για να δημιουργήσουν μια κοινοπραξία 50:50, το όνομα της οποίας θα είναι Sony Honda Mobility Inc. Η εταιρεία αυτή θα έχει έδρα το Τόκιο και θα ιδρυθεί πριν τα τέλη του έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Oι ρόλοι των Sony και Honda

Οι λεπτομέρειες για τα επόμενα βήματα της κοινοπραξίας είναι αυτή την στιγμή λιγοστές αλλά λέγεται πως η νέα εταιρεία θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στις καινοτόμες τεχνολογίες ασφαλείας, στην τεχνογνωσία στην κατασκευή οχημάτων και στις υπηρεσίες after sales της Honda. Την ίδια στιγμή, η Sony θα προσφέρει τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνολογιών τηλεπικοινωνιών, δικτύων και ψυχαγωγίας και νέων υπηρεσιών κινητικότητας που είναι στενά ευθυγραμμισμένες με τους χρήστες και το περιβάλλον.

Έχει ήδη παρουσιάσει δύο concept η Sony

Η Sony έχει ήδη παρουσιάσει δύο concept αυτοκίνητα, τα Vision-S 01 και Vision-S 02 αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν θα μπουν σε παραγωγή. Σε κάθε περίπτωση, η κοινοπραξία σχεδιάζει να αρχίσει να πουλάει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα από το 2025.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA