Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του Διοικητή ΑΆ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας στην εντατική.

Τραυματισμένη είναι και μία ακόμα συνάδελφος του αλλά και ένας 40χρονος.

Στην εντατική ο Διοικητής Τροχαίας Φθιώτιδας

3.032 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2017)

Ένα τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά του Διοικητή ΑΆ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας στην εντατική. Τραυματισμένη μία ακόμα συνάδελφος του αλλά και ένας 40χρονος.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα όλα ξεκίνησαν όταν στο 148 χ/θ της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας κοντά στις Λιβανάτες στο ρεύμα προς Λαμία, είχε σταματήσει ένα ΙΧ το οποίο αντιμετώπιζε κάποιο μηχανικό πρόβλημα, βγάζοντας μάλιστα καπνό από τον κινητήρα.
 
Στο σημείο αυτό βρέθηκε ο Διοικητής με δύο συναδέλφους του προκειμένου να βοηθήσει τον οδηγό του ΙΧ. Αφού πάρκαρε το Skoda Octavia στη ΛΕΑ με το φάρο αναμμένο πίσω από το αυτοκίνητο που αντιμετώπιζε το πρόβλημα, ο ένας αστυνομικός που καθόταν στη θέση του συνοδηγού κατέβηκε από το αυτοκίνητο έχοντας μαζί του έναν πυροσβεστήρα, με τους άλλους δύο αστυνομικούς να παραμένουν εντός του αυτοκινήτου.
Λίγο αργότερα ένα Peugeot 208 με οδηγό έναν 40χρονο άνδρα από τη Λαμία προσέκρουσε με δύναμη πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις άνθρωποι και να διακομιστούν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με τη βοήθεια των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
 
Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής 54 ετών λέγεται πως έχει υποστεί  πολλαπλά κατάγματα, για αυτό το λόγω θεωρήθηκε σωστό από τους γιατρούς η εισαγωγή του στη ΜΕΘ, ενώ σε καλύτερη είναι ο 40χρονος οδηγός του Peugeot και πλέον και η 46χρονη αστυνομικός, της οποίας η κατάσταση αρχικά φαινόταν σοβαρή.

Toyota
NISSAN