ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

H Mercedes-AMG Project ONE σε ώρα δράσης.

Στην πίστα η Mercedes-AMG Project ONE (+vid)

1.894 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2021)

H Mercedes-AMG Project ONE επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς η γερμανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser βίντεο που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

Το βίντεο είναι διάρκειας μόλις 43 δευτερολέπτων, ωστόσο προλαβαίνει και μάλιστα με ευκολία να ανεβάσει κατακόρυφα την αδρεναλίνη, αλλά και τον βαθμό προσμονής έως την πλήρη αποκάλυψη του υπεραυτοκινήτου της Mercedes. Πρωταγωνίστρια στο βίντεο είναι και πάλι η γνωστή Project ONE με το ασημί και κόκκινο καμουφλάζ την οποία πριν από λίγο καιρό είχε οδηγήσει ο Sir Lewis Hamilton.
 
Για αυτούς που δε θυμούνται να πούμε πως η ισχύς του hypercar αυτού προέρχεται από τον 1,6 λίτρων V6 κινητήρα που αποδίδει περί τους 700 ίππους, ο οποίος όμως συνδυάζεται με 4 ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε η συνολική ισχύς της Project ONE ξεπερνά τα 1.000 άλογα. Υπεύθυνο για τη μετάδοση της κίνησης είναι το κιβώτιο 8 σχέσεων AMG Speedshift, που συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC+. Όσον αφορά δε στην ανάρτηση του μοντέλου, έχει γίνει χρήση πολλαπλών συνδέσμων σε συνδυασμό με πλήρως ρυθμιζόμενες coilover αναρτήσεις.
 
Στον τομέα των επιδόσεων η Project ONE βλέπει τα πρώτα 200 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6 δλ. όπως ισχυρίζεται η γερμανική φίρμα, ενώ η τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.
 
Όποιος θελήσει να αποκτήσει το υπεραυτοκίνητο θα χρειαστεί περίπου 3 εκατ. ευρώ, ενώ πιθανότατα το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί εντός του 2021, χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή συγκεκριμένη ημερομηνία.
 

Mercedes
MAXUS EDELIVER 5