Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εταιρεία υπόσχεται ότι το σπριντ μέχρι τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα.

Η ισχύς πηγάζει από έναν 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 2,0 λίτρων απόδοσης 528 ίππων.

Στην πίστα με το Lynk & Co 03 Cyan (+vid)

1.771 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

To Lynk & Co 03 Cyan Concept ταξίδεψε μέχρι στην Ισπανία και έδειξε τις άπλετες ικανότητές του στην πίστα. Δείτε το video.

Το πρώτο video του 03 Cyan Concept δημοσίευσε η Lynk & Co. To αυτοκίνητο αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας της Lynk & Co με την Cyan Racing και πρόκειται ουσιαστικά για την πολιτική εκδοχή του αγωνιστικού WTCC που ντεμπούταρε τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ισχύς πηγάζει από έναν 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 2,0 λίτρων απόδοσης 528 ίππων και 504 Νm ροπής με την κίνηση να στέλνεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου σειριακού κιβωτίου και σε συνεργασία με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Η εταιρεία υπόσχεται ότι το σπριντ μέχρι τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα με την μέγιστη τελική ταχύτητα να φτάνει μέχρι και τα 310 χλμ./ώρα.
 
Ο Thed Björk, ο οδηγός που βοήθησε στην ανάπτυξη του concept δήλωσε: «Παρόλο που η ιδέα αυτή μπορεί να είναι κάπως ακραία, μάθαμε ότι για να εξερευνήσουμε τα αληθινά χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου πρέπει να το ωθήσουμε στο μέγιστο και αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε τώρα. Προσπαθούμε να βρούμε τη βέλτιστη ισορροπία σε συνδυασμό με προβλέψιμη, ισορροπημένη και ασφαλή συμπεριφορά. Μου αρέσει να το οδηγώ όσο και το αγωνιστικό μου αυτοκίνητο

«Αυτό που στοχεύεις στην ανάπτυξη ενός αγωνιστικού κινητήρα δεν διαφέρει πολύ από την ανάπτυξη ενός μοτέρ για ένα αυτοκίνητο επιδόσεων για τους απλούς δρόμους. Δεν θέλεις μόνο τον κινητήρα να αποδίδει μεγάλη ισχύ, αλλά και να συνδυάζει την ισχύ με ένα υψηλό επίπεδο στην ποιότητα κύλισης», δήλωσε ο Mattias Evensson, επικεφαλής της ανάπτυξης κινητήρων της Cyan Racing.

Δείτε το video.
 

KIA
SEAT XENOIASTOI