Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ολοκαίνουργια McLaren, θα βασιστεί σε ένα νέο πλαίσιο από ανθρακονήματα.

Στις 16/2 το ντεμπούτο της McLaren Artura

1.531 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2021)

Η Artura είναι η επόμενη McLaren που περιμένουν με ανυπομονησία να δουν οι φίλοι της αυτοκίνησης και όπως έγινε γνωστό ο χρόνος αναμονής πλησιάζει προς το τέλος του, αφού το νέο supercar θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου.


Η McLaren Artura πριν καν αποκαλυφθεί έχει ήδη κάνεις πολλούς να ασχολούνται μαζί της, αφού σύμφωνα με τη βρετανική μάρκα αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο - από κάθε άποψη- μοντέλο. Το νέο supercar θα βασιστεί σε μία νέα πλατφόρμα από ανθρακονήματα, που ονομάζεται MCLA (McLaren Carbon Lightweight Architecture) και θα εξοπλιστεί από ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης που αποτελείται από έναν turbo κινητήρα V6 και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.
 
Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές από τη μάρκα, όμως όπως προαναφέραμε στις 16 Φεβρουαρίου η αναμονή θα λάβει τέλος, αφού η McLaren θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του νέου της αυτοκινήτου. Η παρουσίαση θα γίνει ηλεκτρονικά και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση σε μια εκδήλωση υψηλής τεχνολογίας ενισχυμένη με επαυξημένη πραγματικότητα.
 
Αναφορικά με τον τύπο του υβριδικού συστήματος κίνησης και την ισχύ δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες. Λέγεται όμως πως η McLaren Artura θα πρόκειται για ένα Plug-In υβριδικό μοντέλο που θα έχει συνδυαστική ισχύ άνω των 600 ίππων. Η φημολογία υποστηρίζει πως η ηλεκτρική αυτονομία θα κυμαίνεται στα 32 χιλιόμετρα, ενώ η ελαφριά ανθρακονημάτινη πλατφόρμα θα αντισταθμίζει το έξτρα βάρος που θα προσθέσουν οι μπαταρίες.
 
Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, μετά την παρουσίαση του μοντέλου στις 16 του Φλεβάρη, η Artura αναμένεται να έχει προσφερθεί στις αγορές έως και τα μέσα του έτους.

Toyota
Citroen