Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις 26 Αυγούστου αποκαλύπτεται το ανανεωμένο Ford Bronco Sport

 Σχολιάστε 
2.062 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2024)
Στις 26 Αυγούστου αποκαλύπτεται το ανανεωμένο Ford Bronco Sport

- Νέα μάσκα και ανασχεδιασμένα φώτα.
- Νέα, μεγαλύτερη οθόνη στην καμπίνα.
- Έρχεται σκληροπυρηνική παραλλαγή με το πακέτο Sasquatch.
- Το ανακοίνωσε μέσω ενός teaser βίντεο.

Το ανακοίνωσε μέσω ενός teaser βίντεο

Προ των πυλών βρίσκεται το ανανεωμένο Ford Bronco Sport. Η μάρκα με ένα πρωτότυπο teaser βίντεο στα social media αποκάλυψε πως το φρεσκαρισμένο off-road SUV θα κάνει ντεμπούτο στις 26 Αυγούστου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, στο βίντεο της Ford εμφανίζεται το χέρι ενός μεγαλοπόδαρου, που στην αγγλική διάλεκτο αναφέρεται ως Sasquatch ή Bigfoot και πρόκειται για ένα μεγάλο μυθικό πλάσμα που μοιάζει με άνθρωπο και λέγεται ότι κατοικεί σε δάση στη Βόρεια Αμερική, ιδιαίτερα στον Βορειοδυτικό Ειρηνικό. Το χέρι αυτό λοιπόν γράφει στο πίσω μέρος ενός λασπωμένου Bronco Sport, την ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου.

Νέα μάσκα και ανασχεδιασμένα φώτα

Η Ford δε γίνεται ιδιαίτερα γενναιόδωρη με τις αλλαγές που έχουν προκύψει κατά το φρεσκάρισμα του Bronco Sport. Εικόνες όμως που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν από κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς, έδειξαν ότι το ανανεωμένο SUV θα έχει μια πιο στιβαρή μπροστινή όψη με μεγαλύτερη μάσκα που θα «κουβαλά» πάνω της την ονομασία του μοντέλου «BRONCO». Η ανανέωση θα φέρει επίσης στο Bronco νέους προβολείς και ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Τα φώτα και ο προφυλακτήρας στο πίσω μέρος θα είναι επίσης ανασχεδιασμένα.

Έρχεται σκληροπυρηνική παραλλαγή με το πακέτο Sasquatch

Το βασικό νέο στοιχείο που θα φέρει το ανανεωμένο Ford Bronco Sport θα είναι μία σκληροπυρηνική παραλλαγή, που θα εξοπλίζεται με ένα πακέτο, το οποίο θα φέρει την ονομασία Sasquatch και έχουμε συναντήσει και στο Bronco. Αυτός είναι άλλωστε και ένας ακόμα λόγος που ο μεγαλοπόδαρος συμμετέχει στο teaser βίντεο. Στην έκδοση αυτή το μοντέλο θα διαθέτει διευρυμένα φτερά, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και νέες ζάντες με off-road ελαστικά. Προηγμένο θα είναι και το σύστημα τετρακίνησης.

Νέα, μεγαλύτερη οθόνη στην καμπίνα

Στο εσωτερικό η φημολογία που έχει κάνει την εμφάνισή της υποστηρίζει πως θα υπάρχει μία νέα οθόνη αφής 13,2 ιντσών και θα υποστηρίζει το infotainment με λειτουργικό SYNC 4. Η αλλαγή αυτή είναι από μόνη της μία σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το τρέχον σύστημα infotainment SYNC 3 και την οθόνη 8 ιντσών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Autotriti.gr