Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Η εικόνα teaser του μοντέλου παραγωγής του Renault kiger.

Στις 28/1 το ντεμπούτο του Renault Kiger

2.333 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2021)

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες προκειμένου η Renault να παρουσιάσει το νέο της SUV με την ονομασία Kiger. Έτσι η γαλλική μάρκα λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου προχώρησε στην αποκάλυψη της τελευταίας teaser εικόνας.


Πριν από περίπου δύο μήνες η Renault είχε δημοσιεύσει τα σχέδια ενός νέου πρωτότυπου SUV με το όνομα Kiger, το μοντέλο παραγωγής του οποίου θα αποτελεί το μικρότερο SUV της γαλλικής μάρκας. Σήμερα, η εταιρεία μέσω μίας νέας και πιθανότατα τελευταίας εικόνας teaser γνωστοποίησε πως τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν στις 28 Ιανουαρίου.
 
Κοιτώντας την εικόνα οι LED λεπτοί προβολείς και τα επιπλέον φωτιστικά σώματα στον προφυλακτήρα είναι αυτά που ξεχωρίζουν, ενώ βλέπουμε και τις ράγες που είναι εγκατεστημένες οροφή του μικρού SUV.
 
Πρόσθετες λεπτομέρειες είναι δύσκολο να αντληθούν από την εικόνα, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το μοντέλο παραγωγής του Kiger θα έχει μήκος μικρότερο από 4 μέτρα και θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMFA +. Το επερχόμενο SUV έχει στόχο αρχικά την αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας, ωστόσο στην πορεία θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές, οι οποίες δεν έχουν αναφερθεί μέχρι και σήμερα.
 
Η Renault δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση άλλων πληροφοριών για το μοντέλο παραγωγής του Kiger. Ανατρέχοντας ωστόσο στο πρωτότυπο να θυμίσουμε πως ήταν εξοπλισμένο με ζάντες 19 ιντσών, ενώ η απόστασή του από το έδαφος που μετριούνταν στα 210 χιλιοστά.
 
Τέλος, σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δε δόθηκε κάποια πληροφορία, όμως δεν αποκλείεται το Kiger να τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1,0 λίτρου (72 ίππους) που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων, ενώ θα υπάρχει διαθέσιμος και ένας ίδιας χωρητικότητας τούρμπο με 95 άλογα και επιλογή CVT κιβωτίου, όπως ακριβώς συμβαίνει στο Nissan Magnite.

ford
ODIGOS AGORAS LINGLONG