Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στις αρχές Δεκέμβρη θα μπουν οι υπογραφές μεταξύ FCA-PSA.

Στις αρχές Δεκέμβρη οι υπογραφές FCA-PSA

1.590 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2019)

Η Fiat Chrysler Automobiles και ο όμιλος PSA επιβεβαίωσαν πως εργάζονται πάνω στις λεπτομέρειες ενός πλάνου που έχει καταρτιστεί για να συγχωνευτούν, με τις νέες πληροφορίες που έρχονται να κάνουν λόγω πως η τελική συμφωνία θα υπογραφεί στις αρχές Δεκέμβρη.

Την είδηση αυτή υποστηρίζουν μέσα του εξωτερικού από καλά πληροφορημένες πηγές που βρίσκονται κοντά στο θέμα, αναφέροντας πως ήδη από τις αρχές του άλλου μήνα η συμφωνία θα έχει πάρει οριστικό χαρακτήρα.
 
Οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες δήλωσαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συγχώνευση μετοχών 50-50 για να δημιουργήσουν την τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο. Επιπλέον είπαν πως στόχος τους είναι να καταλήξουν σε δεσμευτική συμφωνία για τη συγχώνευση ύψους 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων «τις ερχόμενες εβδομάδες».
 
Το χρονοδιάγραμμα που ανέφεραν οι δύο εταιρείες αλλά και οι πληροφορίες για την οριστικοποίηση της συγχώνευσης στις αρχές του Δεκέμβρη, επιβεβαιώνεται και από τις αναφορές των ιταλικών μέσων. Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα «La Stampa», οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση του deal θα λάβουν χώρα «στις αρχές Δεκέμβρη ή το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα».

KIA
NISSAN