Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό πλάνο που έχει προγραμματίσει η Fiat Chrysler Automobiles σχετικά με τα εργοστάσια του ομίλου στην Ιταλία.

Στο 90% οι ιταλικές επενδύσεις της FCA

1.537 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2019)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το επενδυτικό πλάνο που έχει προγραμματίσει η Fiat Chrysler Automobiles σχετικά με τα εργοστάσια του ομίλου στην Ιταλία, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού τμήματος, Pietro Gorlier.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Gorlier μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, η FCA έχει ξεκινήσει το 90% των προγραμματισμένων επενδύσεων που είχε ανακοινώσει από πέρυσι, με το συνολικό ύψος να ανέρχεται στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ τα οποία θα έχουν καταναλωθεί σε επενδύσεις εντός Ιταλίας έως το 2021.
 
Το πλάνο περιλαμβάνει το λανσάρισμα ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων, τα οποία θα κατασκευαστούν στα ιταλικά εργοστάσια του Ομίλου, διατηρώντας έτσι ενεργή τόσο την παραγωγική δύναμη της χώρας, αλλά και ενεργές τις θέσεις εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άντρας της FCA δεν διευκρίνισε ποιο είναι το συνολικό ποσό που έχει δαπανηθεί μέχρι στιγμής.
 
Να θυμίσουμε πως μέρος του πλάνου είναι η κατασκευή ενός νέου αμιγώς ηλεκτρικού 500, το οποίο θα αναλάβει να κατασκευάσει το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο. Παράλληλα τα υβριδικά μοντέλα των Jeep Compass και Renegade θα κατασκευαστούν στο Melfi. Προβλέπονται επίσης ηλεκτροκίνητα μοντέλα για τη Maserati και την Alfa Romeo και φυσικά το μοντέλο παραγωγής της Tonale.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL