Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Στις 16 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου Outlander θα είναι η πρώτη παγκοσμίως που θα γίνει στο Amazon Prime.

Στο Amazon Prime η πρεμιέρα του Mitsubishi Outlander

2.148 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2021)

Η Mitsubishi έχει ξεκινήσει να ξετυλίγει σιγά σιγά το κουβάρι της επίσημης παρουσίασης του νέου Outlander και μετά την ημερομηνία γνωστοποίησε και τον τρόπο που θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου SUV, βρίσκοντας μάλιστα έναν πρωτοποριακό τρόπο.


Η πανδημία έχει αναγκάσει τις εταιρείες να χρησιμοποιούν κυρίως τις διαδικτυακές εκδηλώσεις προκειμένου να παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο να διαφοροποιηθεί η μία κυκλοφορία από την άλλη, η Mitsubishi βρήκε έναν τρόπο για να κάνει τη διαφορά. Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η μάρκα στις 16 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου Outlander θα είναι η πρώτη παγκοσμίως που θα γίνει στο Amazon Prime.
 
Το Amazon Prime χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες προκειμένου να παρουσιάσουν και κατ επέκταση να διαφημίσουν ζωντανά μέσω Live streaming τα πιο δημοφιλή προϊόντα τους, με σκοπό φυσικά στη συνέχεια να τα πουλήσουν στους καταναλωτές που τα έχουν δει είτε σε ζωντανή ροή, είτε αργότερα σε βίντεο.
 
Το ολοκαίνουργιο Outlander θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί εκεί, ωστόσο παρά το γεγονός πως θα κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα αγορών, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας μέσω του ιστότοπου της Amazon. Από κει και πέρα η ιαπωνική εταιρεία ανέφερε πως οι πρώτες μονάδες του Outlander έχει βγει από τη γραμμή παραγωγής.
 
Θυμίζουμε πως πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Mitsubishi είχει δημοσιεύσει ένα teaser βίντεο και κάποιες φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτότυπων του SUV που πραγματοποιούσαν δοκιμές. Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Outlander θα έχει σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Engelberg. Τα διαιρούμενα εμπρός φωτιστικά σώματα θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, ενώ ο σχεδιασμός του πίσω μέρους αναμένεται να είναι αρκετά πιο απλός έχοντας λάβει λεπτά φωτιστικά σώματα και μία αεροτομή. Τέλος, η καμπίνα αναμένεται να είναι σημαντικά αναβαθμισμένη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά την ίδια στιγμή δεν θα είναι τόσο φουτουριστική σε σχέση με το Engelberg Concept. O τεχνολογικός εξοπλισμός σίγουρα θα είναι μεγάλος.
 

fiat
EPEKTASI EGGYHSHS